Gümüşhane Haberleri

Vali Yavuz, tüm engelli derneklerini ve Şevket Ustayı ziyaret etti

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle kent merkezindeki engelli derneklerini ziyaret etti.

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle kent merkezindeki engelli derneklerini ziyaret etti.

Beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Lütfi Düz ve Özel Kalem Müdürü Kemalettin Demirkıran ile birlikte ilk ziyaretini Gümüşhane Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne gerçekleştiren Vali Yavuz, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Cahit Erdoğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Dernek Başkanı Mürsel Eryılmaz ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Daha sonra Gümüşhane İşitme Engelliler Derneği ve Gümüşhane Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret eden Vali Yavuz, dernek üyeleriyle görüşerek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.

Dernek ziyaretlerinin ardından Bağlarbaşı Sanayi Sitesinde doğuştan engelli olmasına rağmen 40 yıldır sanayide esnaflık yapan Şevket Köprülü’yü ziyaret eden Vali Yavuz’a Sanatkârlar Odası Başkanı Yusuf Kullukçu da eşlik etti. Ziyarette, Şevket Usta ile bir süre sohbet eden Vali Yavuz, iş yerinde yürüttüğü çalışmalar hakkında kendisinde bilgi aldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.