Gümüşhane Haberleri

Çimen Çekiliyor mu?

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhanespor

Spor Toto 2.Ligde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un kulüp başkanı İdris Çimen, kongreye sayılı günler kala gerekli desteği göremediğini belirterek, adaylıktan çekilme sinyali verdi.

Spor Toto 2.Ligde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un kulüp başkanı İdris Çimen, kongreye sayılı günler kala gerekli desteği göremediğini belirterek, adaylıktan çekilme sinyali verdi.

Gümüşhanespor’un kimsenin tekelinde olmadığını ve ilin bütün olarak sahip çıkması gereken bir kurum olduğunu belirten Çimen, “Maalesef, beklediğimiz desteği göremedik. Elimizi değil, gerektiğinde kafamızı taşın altına koyarak ancak bu güne kadar gelebildik. Bu güne kadar gelmemizde de yine en büyük destek Onursal Başkanımız Osman Akgül sayesinde oldu. Gümüşhanespor, ne Osman Akgül’ün ne de İdris Çimen’in malıdır. Özellikle seçilmişlerimizin ve işadamlarımızın sorumluluk almamaları bizi çekilme noktasına getirdi. Biz Gümüşhane dışında para kazanıp, Gümüşhane’ye harcarken, Gümüşhane’de para kazananların kulübün yanında olması gerekir. Siyasilerimiz, seçilene kadar vaat üstüne vaatte bulunurken, şimdi köşe bucak kaçar vaziyetteler. Kongreye 3-5 gün kalmasına rağmen, yine Osman Akgül ağabeyimizden başka hiçbir Allah’ın kulu ne yapıyorsun diye sorma zahmetinde dahi bulunmadı. Hâlbuki bizzat herkesin yanına gittim ve kulübümüzün durumunu anlattım. 22 Haziran’da, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 28 Haziran’da kongremiz olacak. Yani 10 gün gibi bir süremiz var. Eğer o güne kadar, beklediğimiz desteği göremezsek, üzülerek de olsa bırakma kararı alabilirim. Zamanımız kalmadı. Bir kulüp eli kolu bağlı olarak sezona başlayamaz. Kamp var, iç ve dış transfer var, malzeme var, kulüp çalışanı ve kulüp giderleri var. Bunları bir İdris Çimen’in yine sadece ve sadece Osman Akgül’ün desteği ile üstlenmesi mümkün değildir. Ya hep beraber elimizi taşın altına koyup, kulübümüzü layık olduğu noktaya getireceğiz, ya da üzülerek tekrardan ifade edeyim ki, bırakmak zorunda kalacağım” şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.