Gümüşhane Haberleri

Gümüşhanespor 3 puan için sahaya çıkacak

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhanespor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, yarın karşılaşacağı diğer temsilcimiz Şiran Yıldızspor müsabakası öncesinde moral ve motivasyon kahvaltı programında bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta yer alan temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, yarın Şiran Yıldızspor ile oynayacağı kritik müsabaka öncesinde moral depoladı. 

Pazar günü saat 13.00’da Şiran İlçe Stadyumunda oynanacak karşılaşma öncesi, kulüp yönetimi ve futbolcular bir araya gelerek moral ve motivasyon programı gerçekleştirdi.

As Başkanlar Yunus Emre Şeker, Fazıl Ceylan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Saraç’ın da katıldığı programda, karşılaşma öncesi birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yönetim, sporculara güvenlerinin tam olduğunu belirterek başarı dileklerinde bulundu. 

As Başkan Yunus Emre Şeker, program sonrası yaptığı açıklamada, "Birlik ve dayanışma ruhu içinde gerçekleştirilen bu buluşmanın, takımımıza Şiran Yıldızspor karşılaşması öncesi büyük bir moral kaynağı olacağına inanıyoruz. Takımımıza başarılar diliyor, sahada en iyi performansı sergileyeceklerine güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.