Gümüşhane Haberleri

Bağcılar Gümüşhaneliler İl Derneğinde seçim heyecanı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gurbetten

İstanbul Bağcılar Gümüşhaneliler İl Derneği Başkan adayı Mehmet Gök, hemşehrilerinden destek beklediğini açıkladı.

Bağcılar Gümüşhaneliler İl Derneği’nin 13. Olağan Genel Kurulu, 6 Ekim Pazar günü  Bağcılar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

Gümüşhane doğumlu Mehmet Gök (52), bu önemli günde başkanlık için adaylığını resmen açıkladı. 

21 yıldır çeşitli vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak hizmet veren Gök, güçlü, genç ve dinamik bir yönetim kadrosuyla derneği daha ileriye taşımayı hedefliyor.

Mehmet Gök, adaylık süreciyle ilgili olarak, “Bu görevi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve derneğimizi yeni projelerle daha güçlü bir hale getirmek amacıyla üstlenmek istiyorum. ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla yola çıktık ve Rabbim’in bizleri bu yolda başarılı kılmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

6 Ekim Pazar günü Bağcılar Gençlik Merkezi’nde yapılacak olan 13. genel kurula tüm hemşehrilerini davet eden Gök, “İçinizden biriyim. Ulaşılabilir bir başkan adayı olarak tüm hemşehrilerimi genel kurulumuzda görmekten onur duyacağım” dedi.

Gök, tüm hemşehrilerini genel kurulda görmekten onur duyacağını belirterek, “Sizlerden dua ve destek bekliyorum. Gelin, birlikte Gümüşhane’mizi ve derneğimizi daha güçlü bir hale getirelim” dedi.

Mehmet Gök’ün bu süreçteki çalışmalarını yakından takip etmek isteyenler, kendisine 0532 625 36 97 numaralı telefondan ulaşabilir.

Yorumlar (1)

ünal gök 6 Saat Önce

Her şey gönlünce olsun değerli kardeşim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.