Gümüşhane Haberleri

Resmi açılış 19 Aralık’ta

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gurbetten

Eskişehir'de ikamet eden Gümüşhaneliler tarafından kurulan ‘Eskişehir’de ki Gümüşhaneliler Derneği’nin resmi açılışı 19 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 14'te yapılacak.

Eskişehir'de ikamet eden Gümüşhaneliler tarafından kurulan ‘Eskişehir’de ki Gümüşhaneliler Derneği’nin resmi açılışı 19 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 14'te yapılacak.

Dernek açılışı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Uğur Yücel, “19 Aralık’ta Yelkovan İş Merkezi Kat 3 No 155-156 / Eskişehir adresinde yapılacak açılışımıza bütün hemşerilerimizi, Eskişehirli dostlarımızı bu mutlu günümüzde yanımızda görmek istiyoruz. Eskişehir hoşgörünün sembolü Yunus Emre'nin şehri. Gümüşhane'miz ise Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretlerinin şehri. Bu iki değeri ve kültürel mirası bağrında barındıran doğduğumuz ve doyduğumuz şehirlerimizi birbiriyle dost ve kardeş yapmak arzusundayız. Hemşerilerimiz ve Eskişehirli dostlarımız derneğimize gelerek üye olup yoğun ilgi gösteriyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim insanımız hizmetin en güzeline layık. Birlik ve beraberlik içinde her zaman yanlarında olmaya gayret edeceğiz. Bütün hemşerilerimizi dostlarımızı yönetim kurulum adına açılışımıza davet ediyorum. Bizleri daha yakından Gümüşhane'mizi daha yakından tanımaları için onlara gönül kapılarımız her zaman açıktır" dedi.

Açılış davetiyelerini Eskişehir protokolüne bizzat ulaştırdıklarını sözlerini ekleyen Yücel, özellikle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı hemşehrimiz Fikri Işık başta olmak üzere bütün Gümüşhane ve Eskişehir Milletvekillerini, Eskişehir ve Gümüşhane Belediye Başkanlarını, Kurum Yöneticilerini ve Sivil Toplum Kuruluşlarını açılışa ayrı ayrı davet edeceklerini ve katılmalarını beklediklerini sözlerine ekledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.