Gümüşhane Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Gümüşhane'de

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Siyaset

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, partisinin İstişare Toplantısına katılmak üzere Gümüşhane’ye geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, partisinin İstişare Toplantısına katılmak üzere Gümüşhane’ye geldi.

İlk olarak Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamında ziyaret eden Kandemir, Başkan Çimen’in çalışmalarını takdirle karşılayarak “Bizim medeniyetimizde görevi aldıktan sonra insanın yüreği daha bir harlanır, gecesini gündüzüne katma ihtiyacı hisseder. Siz de öyle çalışan bir Belediye Başkanısınız. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Hep beraber el ele kol kola çok daha güzel günlere ulaştırırsınız inşallah Gümüşhane’yi” dedi.

Daha sonra AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından Halk Eğitimi Merkezi Salonunda düzenlenen İstişare Toplantısına katılan Kandemir, burada partililere seslendi.

Konuşmasında her imkanın bir imtihan olduğunu hatırlatan Kandemir, “Bugün bu salonda olmak bir tesadüf değildir. Kader bizi bugün burada, bu tarihin en keskin dönemecinde, hakikatin yanında mücadele etmek için aynı çatı altında buluşturmuş ise gereğini beraber yapmak, mücadele etmek, gayret göstermek bir ve beraber olmak lazım” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik operasyonlara yönelik bakışına eleştirilerde bulunan Kandemir, “CHP liderinin son 3 haftaki grup konuşmalarını çıkartıp bir okuyun. Zeytindalı'nı hatırlayın. Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın söylediklerini hatırlayın. 'Suriye bataklığına saplanacaksınız. Suriyelileri kurtarmak için mi gidiyorsunuz oraya' demişlerdi. Biz de demiştik ki 'Türkiye bir beka mücadelesi veriyor. Bunlar sınırlarımızın altından tüneler kazıyorlar. Gelip insanımızı rahatsız edecekler. Bu tarafa terör eylemlerini, kanı şiddeti göz yaşını taşıyacaklar. Kendi vatan müdafaamız için gidiyoruz' dedik. 'Siz oraları bilmiyorsunuz. Saplanacaksınız o bataklığa' demişlerdi. Allah'a hamd olsun. Kahraman Mehmetçiğimiz o gün de operasyonu başarıyla yaptı, bugün de başarıyla yaptı. Bu topraklara ait olmayanlar, tırnak içinde söylüyorum, kendilerini kiralık görenlere, milletin kaybını kendi kazancı görenlere hep beraber ders vereceğiz. Bizim gündemimiz kendi içimizdeki meseleler değil. Bizim gündemimiz bu topraklara, ülkeye düşmanlık edenler olacaktır. Milletin kaybından için sevinenler olacak. Bunları iyi anlatacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantıda Kandemir'e, AK Parti Gümüşhane milletvekilleri Hacı Osman Akgül ile Cihan Pektaş, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, çevre illerin il başkanları ve genel merkez yöneticileri eşlik etti.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.