Toplantıda İl Başkanı Muhammet Kaya, Merkez ilçe, Köse ve Torul ilçelerinde ilçe başkanlarının atandığını, diğer ilçelerde de kısa sürede atamaların yapılarak il teşkilatının da kamuoyuna açıklanacağını, birlikte daha güçlü bir gelecek için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Birlik ve beraberliği pekiştirmek için gerçekleştirilen buluşmaya Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu da telefonla katıldı. Ağıralioğlu, en kısa sürede Gümüşhane’yi ziyaret edeceğini belirterek Gümüşhanelilere selamlarını iletti.
Milliyetçi Yazar 6 Ay Önce
Kırıp dökmeden, başladıkları gibi devam ederler umarım. Bu tarz milliyetçi oluşumlara çok ihtiyaç var.
Hüseyin Yavuz 6 Ay Önce
Saygıdeğer Fatih hocama ve Muhammet beye başarılar diliyorum Allah Mahçup etmesin
Kemal Yavuz 6 Ay Önce
Dershaneden ve dershanecilikten tanıdığım Muhammet hoca profilinde önemli bir şahsiyetin partiye değer katacağı düşüncesindeyim
Alp ALTAY 4 Ay Önce
Memlekette milliyetçilik ne durumda tam bilemiyoruz. En azından eski kemik milliyetçiliğimizin olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Hatırlayalım Muhsin Başkanın (Allah sorgularını kolay eylesin inşAllah) söylemlerini ve ne kadar örtüştürebiliyoruz karşılaştıralım değil mi ?. Umarım bir katkı sağlarlar, bunu zamanla göreceğiz.. Bir de insanlar kendi memleketinin sayfasına yazarken bile nickname kullanıyorlar. Bu korku neden. Neden acaba ?. Hayırlı haftalar olsun canım Gümüşhanem .