Gümüşhane Haberleri

Gelecek ve DEVA'nın birleşmesine Gümüşhane ve Bayburt'tan destek

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Siyaset

Gelecek Partisi ve DEVA Partisinin birleşmeye yönelik adımlarına Gümüşhane ve Bayburt İl Başkanlarından destek geldi.

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen konuyla ilgili ortak açıklama yapan her iki ilin 4 il başkanı “Biz kucaklaşmak için hazırız. Birlikten kuvvet doğar” mesajı verdi.

Genel başkanlar düzeyinde görüşme yapıldığı bilinen çalışmaya destek veren DEVA Partisi Gümüşhane İl Başkanı Hamza Çakır, Bayburt İl Başkanı Can Kurban Arslan, Gelecek Partisi Gümüşhane İl Başkanı Yasin Uçan, Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, “Milyonlarca insanın açlık ve yoksulluk sınırının altında bir gelirle hayatını sürdürmeye çalıştığı derin ekonomik kriz ortamında toplumsal umudu yükseltecek, geniş kitleler için yeni bir çekim merkezî haline gelecek birlikteliğin son derece kıymetli olduğu kanaatindeyiz. Kutuplaşan değil kucaklaşan bir siyasi yaklaşıma ihtiyaç var. Biz kucaklaşmak için hazırız. Birlikten kuvvet doğar” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane ve Bayburt il başkanları olarak genel başkanların birleşme yönünde attığı her adımın sonuna kadar destekçisi olacaklarını, kendilerini de yerelde üzerlerine düşen katkıyı vermek için azami gayret göstereceklerini ifade eden İl Başkanları, “Sahada gördüğünüz kadarıyla toplumsal talep de ayrı hareket etmek yerine birleşmenin sağlanması gerektiği yönündedir. Güçlü bir meclis grubu da birleşmenin diğer bir olumlu neticesi olacaktır. Beklentimiz süreç içerisinde bu yelpazenin daha da genişletilmesi, güçlü ve yeni bir alternatifin ortaya çıkması yönündedir. Ülkemizin gerçekten buna ihtiyacı var. Bu ihtiyacı karşılayacak nitelik genel başkanlarımız ve parti kadrolarımızda mevcuttur” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.