Gümüşhane Haberleri

Genel Merkez Orhan’la devam dedi

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Siyaset

AK Parti Genel Merkezi, 15 Şubat’ta yapılacak 4.Olağan İl Kadın Kolları Kongresinde Şükriye Karabulut Orhan’la devam dedi.

AK Parti Genel Merkezi, 15 Şubat’ta yapılacak 4.Olağan İl Kadın Kolları Kongresinde Şükriye Karabulut Orhan’la devam dedi.

Kongrenin 15 Şubat Pazar günü saat 11.00’da Halk Eğitim Merkezinde yapılacağını kaydeden Orhan, yaptığı açıklamada AK Partinin geçirdiği seçimde başarı çıtasını biraz daha yükselten, Gümüşhane’de rekor oranlarda oy almasında büyük emekleri bulunan İl Kadın Kolları teşkilatının 4. Olağan Kongresinde Genel Merkez’in kendisini tek aday olarak gösterdiğini söyledi.

AK Partinin hizmet anlayışının temellerinde Şeyh Edebâli’nin Osman Gazi’ye Nasihati olan “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” felsefesi bulunduğunu dile getiren Orhan, “Bu anlayışla 2002 yılından itibaren ülkemizde milleti esas alan yeni bir dönem başlamış olup, ırk, din, cinsiyet ve mezhep gibi hiçbir ayırım yapmadan millete hizmeti dava edinmiş yeni bir iktidar anlayışı getirilmiştir. Bu anlayış ülkemizde kadınların, toplumsal, sosyal ve siyasi hayatta yer alması için bütün engelleri kaldırmış, uyguladığı politikalar ile kadınlarımızın “birey olarak güçlenmeleri” sağlamıştır. Kadınlarımız bu anlayışa ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de sahip çıkarak, AK Partinin seçim başarılarında büyük pay sahibi olmuşlardır. “Millete Hizmeti Yüceltmek” için Genel merkezimiz, İl teşkilatımız, Milletvekillerimiz ve tüm AK Parti sevdalıları ile birlik beraberlik içerisinde geçecek olan İl Kadın Kolları 4. olağan kongremizde başta kadınlarımız olmak üzere tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.

Şükriye Karabulut Orhan kimdir?

1981 yılında Torul’da doğdum. İmam Hatip Lisesinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesinde İşletme okudum. Ardından Anadolu Üniversitesinde işletme tahsilimi tamamladım. 4 yıl fahri Yaz Kuran Kursu Öğreticiliği yaptım. Ardından çeşitli kurslara katıldım.2006 yılında Kadın Kollarına gönüllü olarak girdim. 2009 yılında Genel Merkez Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Siyaset Kürsüsünde Bende Varım ‘adlı yarışmada Jüri Özel Ödülüne layık görüldüm. 2009 yılında partimizin teveccühüyle ilimizde ilk Kadın Belediye Meclis Üyelerinden biri olarak seçildim. Belediye bünyesinde Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunu kurdum. Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesiyim. Tanıtım ve Medya Başkanlığının ardından bir süre İl Kadın Kolları Başkanlığına vekâlet ettikten sonra 2010 yılında Kadın Kolları Başkanı olarak atandım. Gümüşhane Kadın Aile ve Toplum Derneğinin “GÜKAT” kurucusu ve başkanıyım. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde tekrar Belediye Meclisi üyesi seçildim. Aynı zamanda Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim. Kadın Kollarımızla İlimize kadını hayatın her alanında var etme ve siyasete etkin bir şekilde katılımını artırma mücadelesi veriyoruz.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.