Gümüşhane Haberleri

Hasan Kulaksız Gönülleri Fethediyor

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Siyaset

Henüz aday adaylığını açıklamadan tüm ilçeleri gezen, halk ile bir araya gelen, onların dert ve sıkıntılarını dinleyen Hasan Kulaksız, bu çalışmasıyla rakiplerine fark atıyor.

Henüz aday adaylığını açıklamadan tüm ilçeleri gezen, halk ile bir araya gelen, onların dert ve sıkıntılarını dinleyen Hasan Kulaksız, bu çalışmasıyla rakiplerine fark atıyor.

Siyaset gündeminin yavaş yavaş ısınmaya başladığı bu günlerde, milletvekili olmak isteyenlerin birçoğu henüz aday adaylığı için karar aşamasında olmasına rağmen İşadamı Hasan Kulaksız, ilçe ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda Kürtün, Özkürtün, Torul, Köse, Kelkit, Şiran ve Şehir merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Kulaksız, şimdiden seçmenin gönlünü kazanmaya başladı. Gerçekleştirdiği çalışmalarla Gümüşhane siyaset arenasının en çok konuşulan simalarından birisi haline gelen Kulaksız, basın ve stk’ların yanı sıra kahve kahve, sokak sokak tüm Gümüşhanelilerle bir araya gelmeye özen gösteriyor.

KULAKSIZ, ÇOK YAKINDA AÇIKLIYOR

Ziyaretleri kapsamında açıklamalarda bulunan Hasan Kulaksız, “Ak Parti milletin yanında olan ve her zaman gücünü milletten alan bir partidir. Ak Partimizi başarılı kılan en önemli vasıflardan birisi gerçekleştirdiği araştırmalar ve ziyaretlerle milletin istek ve beklentilerini öğrenmesi ve ona göre hareket etmesidir. Bizler de partimizin bir neferi olarak bunun bir gereğini yerine getiriyoruz. Bu ziyaretlerimiz esnasında bir taraftan vatandaşlarımızın taleplerini öğrenmeye çalışırken diğer taraftan da kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Bu şehrin bir evladı olarak her zaman Hakka teslim olmayı ve ardından Hak için, millet için mücadele etmeyi kendimize düstur edindik. İnanıyorum ki, bu kutlu mücadelemiz, şehrimizin gelişmesi ve büyük kalkınma hamlesini gerçekleştirebilmesi için büyük fırsatlara vesile olacaktır” dedi.

Ziyaretlerine devam edeceğini bilgisini de veren Hasan Kulaksız, önümüzdeki günlerde aday adaylığı ile ilgili bir basın açıklaması yapacağını da dile getirdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.