Gümüşhane Haberleri

Atıcılar Atatürk Kupasında Şampiyon Oldu

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Spor

Gümüşhaneli atıcılar Mersin’de düzenlenen Havalı Silahlar Atatürk Kupasından madalya ve kupalarla döndü.

Gümüşhaneli atıcılar Mersin’de düzenlenen Havalı Silahlar Atatürk Kupasından madalya ve kupalarla döndü.

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun geçtiğimiz hafta sonu Mersin ilinde düzenlediği Havalı silahlar Atatürk Kupası’na Antrenör Coşkun Abiş yönetiminde Gümüşhane’yi temsilen Gençlik ve Spor Kulübü, 3 genç bayan, 1 yıldız bayan, 3 yıldız erkek, 1 büyük erkek olmak üzere toplam 8 sporcu ile katıldı. 

Müsabakalar sonunda büyük erkekler havalı tüfek disiplinin de milli sporcu Mehmet Abiş 621,1 seri puanı ile finale kalarak müsabakayı dördüncü sıradan tamamladı.

Genç bayanlar havalı tüfek disiplininde de milli sporcu Şeymanur Koca final müsabakaları sonunda 205,2 puan ile müsabakalarda yeni Türkiye rekoru kırarak şampiyon oldu.

Yıldız erkekler havalı tüfek disiplininde sporcu Furkan Abiş 396,9 Puanla Türkiye şampiyonu oldu.

Genç bayanlar havalı tüfek disiplininde sporcular Şeymanur Koca, Melike Arduç ve Semiha Dalma takım halinde Türkiye şampiyonu oldu. Yıldız erkeklerde sporcular M.Furkan Abiş, Mehmet Selim Günday ve Muhammet Kolcu 1177,3 toplam puanla takım halinde yeniden Türkiye şampiyonu oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor kulübümüzde havalı tüfek disiplininde yetişmiş milli sporcuların yanı sıra diğer spor dallarında yapılan tüm müsabakalarda madalya ve kupayla dönen sporcularımızın sayısı her geçen gün artmaktadır.  Sporcularımızı ve antrenörümüzü başarılarından dolayı kutluyorum. Yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen Valimiz Yücel Yavuz’a ve Gümüşhane Belediye Başkanımız ve Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcimiz Ercan Çimen’e, Milletvekillerimiz Osman Akgül ve Cihan Pektaş’a teşekkür ediyorum” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.