Gümüşhane Haberleri

Gümüşhane’de 2.yüzme şampiyonası

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Spor

Gümüşhane'de 2.si düzenlenen okul sporları yüzme müsabakaları 9 okuldan 35 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Gümüşhane'de 2.si düzenlenen okul sporları yüzme müsabakaları 9 okuldan 35 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Gümüşhane Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen müsabakada Minikler ve Yıldızlar kategorisinde sporcular birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Yıldızlar kategorisine katılan 4 erkek sporcu Gümüşhane’yi grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazanırken, Gümüşhane’de ilk kez yarışmaya katılan 3 özel sporcu da serbest yarışında mücadele ederek altın madalya kazandı.

Sporcuların madalyalarını takdim eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, göstermiş oldukları başarılardan dolayı sporcuları tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Şube Müdürü ve Yüzme İl Temsilcisi Necati Köksal ise şuana kadar Gümüşhane’deki öğrencilerin çoğunluğuna yüzmeyi öğrettiklerini ve yüzmeyi bilmeyen kimse kalmayıncaya kadar çalışmalara devam edeceklerini belirterek, “Sporcularımıza, antrenörlerimize ve hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan velililerimize emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
 

Yorumlar (1)

SABIR AKBAŞ 5 Yıl Önce

Gumushanemizde sporun ozendirilmesine ilişkin çok özverili hocalar var. Etrafimda bir çok genç yüzmeye gidiyor koşuyor havalı tabanca eğitimi alıyor. Bu çeşitliliğin artmasıni temenni ediyorum. Emegi geçenlerden Allah razı olsun.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.