Gümüşhane Haberleri

Gümüşhanespor deplasmanda güldü

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Spor

Türkiye Pizza Hut Erkekler Voleybol 1.Liginde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, Tokat deplasmanından 3-2'lik galibiyetle döndü.

Ligin 7.haftasında Tokat deplasmanında Erbaa Spor Salonunda Niksar Belediyesi ile karşılaşan temsilcimiz ilk seti 25-8 alarak maça hızlı bir başlangıç yaptı.

İkinci seti 25-20, üçüncü seti de 25-19 rakibine veren temsilcimiz, dördüncü sette oyunun hakimiyetini yeniden eline alarak bu seti 25-19 almayı başardı.

2-2'lik skordan sonra zorlu tiebreak (taybrek) setinden 15-12'lik skorla ayrılan temsilcimiz müsabakayı 2-3 kazanarak 2 puanı hanesine yazdırdı.

Bu galibiyetle puanını 9'a yükselten temsilcimiz ligde 7.sırada yer alıyor.

Antrenör Ümit Terzi, müsabakanın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Sezon başı hazırlığı yapmadığımız için şansız sonuçlar alarak lige başladık. Zaman geçtikçe takım form seviyesi istediğim seviyelere gelmeye başladı. Son haftalarda aldığımız sonuçlar da bunun göstergesi olsa gerek. Bu müsabaka deplasmanda zor olacağını biliyorduk. Çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız Gümüşhane’nin hak ettiği ligde hak ettiği sonuçları almak. Bunun için sorumluluğumuzun bilincindeyiz.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.