Gümüşhane Haberleri

Gümüşhanespor voleybolda ilk galibiyetini aldı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Spor

Pizza Hut Erkekler Voleybol 1.Liginde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor Voleybol Takımı, ligdeki ilk galibiyetini Şanlıurfa deplasmanından aldı.

Ligin 3.haftasında Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonunda Depsaş Enerji Spor’la karşılaşan temsilcimiz ilk seti 25-15 kaybetti.

İkinci sette oyunun hakimiyetini eline alan takımımız bu seti 25-19 alıp durumu eşitledikten sonra baskısını artırarak üçüncü seti 25-23 ve dördüncü seti de 25-12 alarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ligde ilk maçında Bigadiç Belediyesine 3-0, ligdeki diğer temsilcimiz Ünsal Group Şiran Akademi takımına da 3-2 mağlup olan temsilcimiz bugünkü galibiyetle elde ettiği 3 puanla puanını 4'e yükselterek ligde 6.sırada kendisine yer buldu.

Temsilcimiz 5 Ekim Cumartesi günü Aydın Doğan Spor Salonunda Karapınar Anadolu Leoparları takımını konuk edecek.

Antrenör Ümit Terzi, hazırlık müsabakası oynamadan 4 antrenman ile lige başladıklarını belirterek, “Bu galibiyet ile ligdeki hedeflerimizden kopmayıp bu süreçte antrenman eksiklerimizi de tamamlayıp seri galibiyetler almak istiyoruz. Bunun için 3 haftaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bu galibiyet, bizim için moral verici oldu. Ancak işimiz bitmedi, yolun başındayız. Oyuncularımızın yeteneklerine ve mücadeleci ruhuna inanıyorum. Ligde kalıcı başarılar elde etmek istiyorsak, disiplinli çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.

Taraftarlara da seslenen Terzi, “Bu süreçte taraftar desteği bizim için çok önemli. Sahada biz mücadele ediyoruz ama tribünlerdeki coşku bize güç veriyor. Hep birlikte bu sezonu başarılarla taçlandırmak istiyoruz. Önümüzdeki üç haftada eksiklerimizi kapatıp, daha güçlü bir oyun sergileyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Terzi, takımın uyum sürecine rağmen motivasyonunun yüksek olduğunu belirterek, "Takım olarak daha iyi bir seviyeye ulaşacağız. Eksik noktalarımızı güçlendirip, taraftarlarımıza en iyi şekilde sahada karşılık vereceğiz" diye konuştu.


 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.