Gümüşhane Haberleri

Kazanan Dostluk Olsun!

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Spor

Bölgesel Amatör ligde önümüzdeki sezon Gümüşhane’yi temsil edecek olan takım bugün oynanacak olan final maçında belli olacak. 

Bölgesel Amatör ligde önümüzdeki sezon Gümüşhane’yi temsil edecek olan takım bugün oynanacak olan final maçında belli olacak. 

Bu sezon BAL liginde başarılı bir grafik sergileyen Kelkit Belediye Hürriyetspor ile Gümüşhane 1.Amatör ligi şampiyon olarak tamamlayan Torulspor arasında tek maç üzerinden oynanacak olan final karşılaşmasında kazanan takım gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligde Gümüşhane’yi temsil etmeye hak kazanacak.  

Bugün saat 13.00’da Gümüşhane Yenişehir Stadında oynanacak olan bu önemli karşılaşma öncesi dostluk mesajları veren Kelkit Belediye Hürriyetspor Başkanı  Ünal Yılmaz ve Torulspor Başkanı Haydar Zengin, karşılaşmanın dostluk ve centilmenlik içerisinde geçmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Maçın dostane bir şekilde geçmesi dileğinde bulunan Kelkit Belediye Başkanı ve Kelkit Hürriyetspor  kulüp Başkanı Ünal Yılmaz, “İnşallah temenni ediyorum ki dostane içerisinde bir maç olur. Ankara’daki Kelkitliler gecesi programından dolayı bu maçta bulunamayacağım. Bir ilin iki takımı arasında oynanacak olan bu karşılaşmanın dostluk, kardeşlik ve dayanışma içerisinde bir maç olmasını istiyorum. İyi oynayan ve hak eden kazansın. İki takımda aynı şartlara ait. Torulspor bir üst lige çıkmak için uğraşıyor. Bizde bu ligde kalmak istiyoruz. Kim güzel top oynarsa o kazansın ve ligde ilimizi o temsil etsin. Dileğimiz en ufak bir gürültüsüz, patırtısız ve dedikodusuz bir maç olmalı. Yani Torul’u, Kelkit’i, Gümüşhane’si, Ahmet’i, Mehmet’i hepsi bir Şehiriz neticesinde. Parçalandıkça sonuçta bir parça kalıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Karşılaşma için iddialı olduklarını dile getiren Torulspor Başkanı Haydar Zengin ise “Bu maçta çok iddialıyız. Bütün Torul ve Gümüşhane’deki futbol severleri bu heyecan verici karşılaşmaya davet ediyorum. Bu karşılaşmayı kazanacak olan takım önümüzdeki sezon Gümüşhanemizi BAL liginde temsil etmeye hak kazanacak. Ama her şeyden önce bu müsabakanın şehre yakışır bir şekilde dostluk ve centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum ve kazanan dostluk olsun” dedi.

Şahin Öztürk
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.