Gümüşhane Haberleri

Kurtuluş için satranç turnuvası düzenlendi

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Spor

Gümüşhane’de şehrin düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle çevrimiçi satranç turnuvası düzenlendi.

Gümüşhane’de şehrin düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle çevrimiçi satranç turnuvası düzenlendi.

15 Şubat Kurtuluş Online Satranç Turnuvası Valilik, Üniversite, Adliye, Emniyet müdürlüğü, Hastane gibi birçok kurumun katılımıyla gerçekleşti. 

3’+2” tempoda, açık kategoride 20 kişinin katılımıyla gerçekleşen turnuva sonucunda Milli Eğitim Müdürlüğünden Yasin Demir birinci, Torul Adliyesinden İsrafil Emre Ödünç ikinci ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Samet Karakuş üçüncü oldu.

Satranç il temsilciliği turnuvaya katılım sağlayan herkese teşekkür ederken Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay da “Bu zor şartlarda pandemi süresince ilimizde sosyal ve sportif faaliyetlerimiz devam ediyor. İlimizin satranca ilgisini görüyoruz ve faaliyetlerimiz de devam edecektir. Satrancın genç yaşlı her kesime hitap etmesi, pandemi sürecinde daha da artan teknoloji bağımlılığına da engel olmaktadır. Hayalimiz her evde satranç takımı olmasıyla birlikte velilerimizi ve çocuklarımızı teknoloji bağımlılığından uzak tutmaktır. Tekrar İl temsilciliğimize, katılım sağlayan kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.