Gümüşhane Haberleri

Alişan ERGİN Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Vefat İlanları

Taziye Telefonu: Abdulkerim ERGİN - 0533 529 75 00 

İlimiz Dörtkonak köyü sakinlerinden Hüseyin ERGİN'in kardeşi, Abdulkerim ERGİN'in babası Alişan ERGİN Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kemaliye camiinde kılınacak öğlen namazını müteakip aynı köyde toprağa verilecektir. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 11 Ocak 2024, Perşembe

Taziye Telefonu: Abdulkerim ERGİN - 0533 529 75 00 

Yorumlar (5)

İbrahim TAŞ 10 Ay Önce

Rabbim gani gani rahmet eylesin. Mekani cennet olsun. Sevenlerinin başı sağolsun. Sabrı cemil ecri cezil diliyorum tüm sevenlerine. Rabbim yolunu ve geçştlerini kolay eylesin.

Bayram Alkan 10 Ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına başsağlığı diliyorum

Engin Dalma 10 Ay Önce

Hocama Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun inşAllah sevenlerinin başı sağolsun güzel bir adamdı

Engin Dalma 10 Ay Önce

Hocama Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun inşAllah sevenlerinin başı sağolsun

A. ESKİCİOĞLU 10 Ay Önce

Babam rahmeti Orhan Eskicioğlu'nun kadirşinas dostu Alişan amcamız da demek dünya çilesini tamamladı...Sanırım yaşlandığımızı bu üzücü haberler daha fazla hissettiriyor. Çocukluğumuzun "amca"ları "dede" olmaya ve oradan da dağın burcundaki güneş gibi bir vakit sonra kaybolmaya başladılar. Demokrat Gümüşhane Gazetesi denilince akla gelen ilk isimler hep onlar: Hüseyin bey, Alişan bey, Orhan bey...Hoş bir sada bırakıp gidenlere ne mutlu. Bıraktığı derin boşluğa inat, Alişan amcamızın bu hoş sadasının ardından ise bizlere dua etmek ve rahmet dilemek düşüyor. Mekanı cennet olsun.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.