Gümüşhane Haberleri

Doğru’nun baba acısı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Vefat İlanları

Gümüşhane’nin basın, kültür, sanat, fotoğraf ve edebiyat dünyasının yaşayan duayenlerinden birisi olan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru’nun babası Tevfik Doğru 95 yaşında hayatını kaybetti.

Bir süredir çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi olan ve son birkaç gündür de yoğun bakım servisine kaldırılan Tevfik Doğru, bu gece yarısı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kentte uzun yıllar boyunca esnaf olarak hizmet veren Çamlıca Mahallesi sakinlerinden merhum Doğru’nun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kemaliye Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Çamlıca Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verilecek.

Merhuma Allah’tan rahmet, başta Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru olmak üzere kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
 

Yorumlar (5)

Reşit GÜRMEN 5 Ay Önce

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ “…… Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz.” (Bakara / 156) Çok değerli Tevfik Amcamızı kaybetmiş olmanın en derin üzüntüsünü ve hüznünü yüreğimizde yaşıyoruz. Allah Rahmet Eylesin. Seni de bu fani dünyadan ebedi aleme uğurladık… Rabbim Rahmet ve Merhameti ile muamele eylesin. Kabrin Nur dolsun, Makamın Cennet-i Ali olsun. Peygamber Efendimize yoldaş olasın İnşAllah. Dua ve Niyazlarımız hep seninle.

Eyyüp Demirel 5 Ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Amin.

yusuf sadık eğitimci yazar-... 5 Ay Önce

Merhum Tevfik Doğru uzun Yıllar Atatürk caddesi üzeri,ndeki "OKULLAR PAZARI" adlı iş yerinde esnaf lık yaptıktan sonra bir sürede Çamlıc muhtarı olarakta hizmet veren şehir esnafından bir değerimidi. İş yeri okullar pazarı olunca bir eğitimci olarak her zaman uğrak yerimiz oldu. 40- 50 yıl öncesini düşünün okul kitapları ve kırtasiye işi i uğraşan sınırlı sayıda esnaf vardı. , Tevfik Akçay. !5 kıt Teffik Akçay ın (Derman eczanesi Gürbüz Akçay In babası) ne kadar kaliteli iş yaptığını hatırlatmak isterim. O tarihlerde makam kalemi olarak kullanılan Şhafers kalem satardı. Şimdi istanbulda bile satılmıyor. hasılı Teffik Doğru dedik. ve bir hatırlatmada bulunduk gereklimi idi .Evet gerekli idi. Bu kadim şehrin değerlerine sahip çıkmak bizim asli görevimizdir. Tevfik abiye Allahtan Rahmet Oğlu Engin bey başta olmak üzere ailesine ve Çamlıca mahallesi sakinlerine başsağlığı dileklerimi iletirim.. Yusuf SADIK

Elvan Aydurmuş 5 Ay Önce

Dedecim özlemim kelimeler le anlatılmaz biz senden razıyız. Allah’ta senden razı olsun ve Allah mekanı cennet eylesin

Hüseyin saltık 5 Ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah yakınlarına başsağlığı diliyorum

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.