Bir süre önce ağrıları nedeniyle doktora gittiğinde belinde tümör olduğu teşhisi konulan Dülgeroğlu, tedavi için gittiği Ankara’da beyin kanaması geçirince ameliyat oldu.
Ankara dönüşünün ardından beynine de bulaşan tümör tedavisinin devamı için Trabzon Medical Park Hastanesinde tedavi altına alınan Dülgeroğlu, sürdürülen tedavisinden sonuç alınamayınca dün genç yaşta yaşam mücadelesini kaybetti.
Eski CHP İl Başkanlarından Sevil Dülgeroğlu ve İlhan Dülgeroğlu'nun oğlu olan Dinçer Dülgeroğlu’nun evli olduğu ve cenazesinin de bugün Kemaliye Camiinde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Emirler Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.
H. İbrahim SARAÇOĞLU 1 Yıl Önce
Allah Rahmet ve mağfiret eylesin. Mekanı Cennet olsun. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Ünal Tiryakioğlu 1 Yıl Önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.
Aydın Akdeniz 1 Yıl Önce
Derin bir acı. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Anne ve babasına sabır ve başsağlığı diliyorum.
Ertan Öztürk 1 Yıl Önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar diliyorum
Yaşar Temel TURHAN 1 Yıl Önce
Çok beyefendi bir kardeşimizdi Dinçer hoca mekanı cennet olsun başta ilhan abi olmak üzere tüm ailesine sabırlar dilerim
Halil Ödünç 1 Yıl Önce
Allah Rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun inşALLAH İlhan bey ve ailesine Rabbim sabrıcemil niyaz eylesin.
İsa ağaç 1 Yıl Önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah nur içinde yat güzel insan bizi çok yaktın kardeş gibiydin bize
Ersin 1 Yıl Önce
ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun
Kerim YILMAZER 1 Yıl Önce
Allah rahmet eylesin. ailesine sabır diliyorum
Gümüşhane 1 Yıl Önce
Dinçerim seni çok çok özleyecem öğretmenlik görevine aşık olan çok dürüst başarılı bir insandı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah yattığı yerde utandırmasın
İbrahim karsan 1 Yıl Önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Özgür Çetiner 1 Yıl Önce
Allah rahmet eylesin Dincer'im mekanın cennet olsun. Çok üzücü ailesine sabırlar
Sadık Koca 1 Yıl Önce
Acılı aileye sabırlar v baş sağlığı diliyorum mekanı cennet olsun
Salih çakmak 1 Yıl Önce
Allah'ım gani gani rahmet eylesin mekanı güller bahçesi olsun Allah'ım sabırlar versin kederli ailesine başsağlığı diliyorum