Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,2569 %0.25
44,6258 %-0.06
4.151,37 % -0,50
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç

Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç

Gümüşhane Valiliği ve Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) tarafından bu yıl 4. sü düzenlenen “Ankara Gümüşhane Tanıtım Günleri” etkinlikleri başladı.

703
Gösterim
Gümüşhane Valiliği ve Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) tarafından bu yıl 4. sü düzenlenen “Ankara Gümüşhane Tanıtım Günleri” etkinlikleri başladı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı hemşehrimiz Fikri Işık, Adalet ve Milli Savunma eski Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, merkez Valisi Veysel Dalmaz, Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, GÜDEF Başkanı Hamdi Arslan, davetliler, ve çok sayıda Gümüşhaneli katıldı.

“TAŞI TOPRAĞI ALTIN OLAN BİRİNCİ İL GÜMÜŞHANE’DİR”

Açılış töreninde konuşan Bakan Işık, Gümüşhane’nin milli ve manevi değerlere sahip olduğunu kaydederek, “Gümüşhane’miz bizi biz yapan değerlerimizi çok iyi koruyor. Değerlerimiz en güzel şekilde Gümüşhane’de hayat buluyor. İnsana saygı, çevreye saygı, başkalarının hukukunu gözetmek, korumak, başkaları için fedakârlık yapmak hatta başkaları için kendini feda etme özellikleri en güzel Gümüşhane insanında kendini bulur. Gümüşhane insanı öyle bir insandır ki, bizi biz yapan değerler uğruna gözünü kırpmadan canını verir. Memleketimizin insanının bu özelliklerine sahip olmasında Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi gibi birinin maneviyatının çok büyük katkısı var. İstanbul için derler ya taşı toprağı altın. Aslında taşı toprağı altın olan birinci il Gümüşhane’dir” ifadelerine yer verdi.

Vali Yavuz da, samimi bir ortamın oluşturulduğunu ifade ederek, “Arkadaşlarımız bazı eksikliklere rağmen çok samimi bir ortam oluşturdular. Onlara canı gönülden tebriklerimi sunmak istiyorum. Ankara’nın ardından mayıs ayında da İstanbul’da tanıtım günleri düzenleyeceğiz. Gümüşhane’den selam ve saygılar getirdik. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın ve Üstün de, günün anlamına ilişkin konuşmalarının ardından katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise, Gümüşhane’nin ulusal ve uluslararası arenalarda tanıtılması için yeni yol haritası belirlediklerini belirterek, “Tanıtım günleri de bu manada önemli organizasyonların başında gelir. Bu günlerde Gümüşhane’mizin tarihini, kültürünü, doğal güzelliklerini, folklorunu, yöresel figürlerini ve tüm unsurlarını il dışında tanıtma fırsatı buluyoruz. Bu günlerin düzenlenmesinde başta Ankara GÜDEF olmak üzere emeği geçen herkese ve ayrıca programımıza şeref veren sayın bakanımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyor ve programımızın hoş seda içerisinde geçmesini diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelası kesildi.

Bakan Işık ve beraberindekiler daha sonra AKM’de açılan stantları gezdi.
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 1
1 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 2
2 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 3
3 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 4
4 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 5
5 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 6
6 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 7
7 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 8
8 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 9
9 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 10
10 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 11
11 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 12
12 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 13
13 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 14
14 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 15
15 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 16
16 / 17
Gümüşhane Tanıtım Günlerine coşkulu başlangıç 17
17 / 17
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
s
sadi 10 yıl önce
taşı toprağı altın olan bir ili allah aşkına neye çevirdiğinize bir bakın soytarılar meclisine çevirdiniz. gümüşhane yi bilenler konuşsun o güzellim memleket böylemiydi. sayın belediye başkanı ercan kardeş birgün zahmet olmazsa rahmettli baban necati beyin kabrine uğrayarak ben gümüşhane nin içine ettim diye anlat emi.
BEĞENME
0
CEVAPLA