Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3022 %0.32
44,9570 %0.28
4.148,96 % -0,55
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Üstün, Meslekte Birlik Platformunda Konuştu

Üstün, Meslekte Birlik Platformunda Konuştu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Türkiye Meslekte Birlik Platformu 1.Olağan Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmada, mesleğin sorunlarını ve sıkıntılarını yakinen ve yaşayarak bildiğini söyledi.

234
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Türkiye Meslekte Birlik Platformu 1.Olağan Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmada, mesleğin sorunlarını ve sıkıntılarını yakinen ve yaşayarak bildiğini söyledi.

Ankara’da yapılan Türkiye Meslekte Birlik Platformu 1.Olağan Genel Kurul toplantısı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Kilci, çok sayıda genel müdür, müfettiş, Vergi Dairesi Müdürü, Yeminli Mali Müşavir ve ülkenin dört bir yanından gelen genel kurul delegesinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Milletvekili Feramuz Üstün, Milletvekili seçilmeden önce Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalıştığını hatırlatarak, mesleğin sorunlarını ve sıkıntılarını yakinen ve yaşayarak bildiğini söyledi.

Bütün bu sorunların çözümü noktasında, Meslekte Birlik Platformuna üye olan dernekler ve platform yöneticileri tarafından Gelir İdaresi Başkanı ve bürokratlarına yazılı ve sözlü olarak iletildiğini kaydeden Üstün, bu sorunlardan bazılarının çözümü noktasında çalışmaların başladığını ifade etti.

Meslekte Birlik Örgütlenmesinin ilk olarak 1997 yılında Ankara da AN-MES-BİR çatısında dernekleşmesiyle başlayan örgütlenme sürecinde dernek üyesi olmanın yanında,  Abdullah Çavuş’un başkanlık yaptığı dönemlerde dernek kurullarında fiilen görev yapmış birisi olarak TÜRMOB ve oda seçimlerinde dernekleşmenin getirmiş olduğu birlikte hareket etme gücünün önemli olduğunu vurgulayan Üstün, “Bu örgütün içerisinde yaşamış bir arkadaşınız olarak yakından bilmekteyim. Bugün burada, Ankara’daki dernekleşmeden sonra İstanbul, Bursa, Adana, Manisa, Konya, İzmir, Kocaeli, Kütahya illerinde de kurulmuş olan Meslekte Birlik Derneklerini de görmüş olmaktan dolayı büyük mutluluk duymaktayım. Bu anlamda, Meslekte Birlik Gruplarının dernekleşme sürecinde katkıları bulunan ve ülke genelindeki bu örgütlenmeyi bugün bir çatı dernek ile tamamlamakta olan tüm meslektaşlarımıza ve bu örgütlenmede emeği geçen tüm meslektaşlarımıza huzurlarınızda çok çok teşekkür ediyorum. Bu genel kurulda alınan karalar ile önümüzdeki ODA ve TÜMOB seçimlerinde Meslekte Birlik Gruplarının iktidarı alacağına olan inancımı ifade eder iken, Genel Kurulumuzun hayırlı olması dileyerek sözlerime son verirken hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım.” dedi.
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *