Baymak Klimanın Çevre Dostu Modelleri

Baymak Klimanın Çevre Dostu Modelleri

İnsan sağlığı ve çevrenin korunması son zamanların dikkat çeken konuları haline gelirken tüketicilerin eğilimleri de bu yönde değişir. Baymak klimalar ise böyle bir dönemde çevre dostu yapılarıyla kullanıcıların gönül rahatlığıyla kullanabileceği iklimlendirme cihazları arasında ön plana çıkar. Marka bunu cihazlara R32 olarak adlandırılan gazı ekleyerek yapar. Toksik özelliği olmayan ve ozon tabakasına zarar verici gazlar arasında bulunmayan bu gaz, karbondioksit emilasyonunun büyük oranda düşmesini sağlar. Böylelikle üstün ısıtma ve soğutma sistemleriyle kullanıcıların tercihine sunduğu farklı modelleri, çevrenin de korunmasına katkıda bulunur. Eğer Baymak klima arasından seçim yapmak isterseniz Koçtaş web sitesinin geniş ürün skalasına göz atabilirsiniz.

Baymak Klima Modelleri

Baymak klima modelleri BTU kapasitesine göre değişir. Ayrıca enerji seviyeleri ve cihazlarda kullanılan teknoloji de model çeşitliliğinin nedenleri arasında yer alır. Baymak klima 12000 ortalama bir oda için yeterli kapasiteye sahiptir. Bu yanıyla orta büyüklükteki odalar ve küçük evler için en ideal seçim olabilir. Orta büyüklükteki evler veya daha büyük odalar için ise Baymak klima 18000 tercih edilebilir.

Şık tasarımlarıyla dikkat çeken Baymak klimalar üstün performans sağlarken dikkat çekici özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Elektrik tüketiminde tasarruf sağlarken Silence Mod özelliğiyle üst düzey sessizlik sunar. Uzaktan kumanda aracılığı ile kontrol edilebilen sessiz mod, gece modu ile birlikte çalıştırılırsa en etkili sonucu verir ve böylece mekan sıcaklığı gürültü olmadan istenilen şekilde ayarlanabilir. Turbo mod özelliği ile soğutma veya ısıtma ihtiyacınıza hızla yetişir. Özellikle kısa zaman içinde yüksek değişimler için tercih edilir. Modu devre dışı bırakmak istediğinizde ise uzaktan kumandanızın turbo tuşuna bir kez daha basmanız yeterli olur. Böylelikle odanızın sıcaklığını kolaylıkla istediğiniz seviyeye getirebiliyorsunuz.

Baymak klima 12000 fiyat bazında daha yüksek ısıtma ve soğutma kapasitesine sahip cihazlara göre farklı olabilir. Aynı şekilde yüksek kapasiteye sahip olduğu için Baymak klima 18000 fiyat olarak bazı modellere göre daha farklı skalaya sahip olabilir. Öncelikle cihazı kullanacağınız alana karar verdikten sonra alan genişliğine ve bütçenize uygun modelleri değerlendirebilirsiniz. 

 

Baymak Klima Bakımı ve Temizliği

Düzenli bakım ve doğru temizlik cihazın performansını korurken kullanım ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Özellikle cihaza yıllık bakım yaptırılması kullanma süresini artırmasının yanı sıra fazladan elektrik tüketiminin de önüne geçer. Baymak klima nasıl temizlenir sorusuna yanıt arıyorsanız öncelikle cihazı iç ve dış üniteler olmak üzere iki şekilde değerlendirmeniz gerekir. Öncelikle dış üniteyi temizleyerek başlanabilir. Elektriksel devrelerin kontrolü ve bakımı yapıldıktan iç ünitelerin bakımına geçilebilir. Burada ilk olarak iç ünitenin önünde bulunan filtre temizlenir. Ilık temiz bir suyla herhangi bir kimyasal temizleyici kullanmadan temizlenmesi önerilir. Temizleme işleminden sonra kurumaya bırakılmalı ve nemli kalmadığından emin olunmalıdır. Evaporatörün üzerinde birikmiş toz ve kir temizlenir ancak burada anti bakteriyel ürün kullanılabilir. Sırasıyla gaz takviye vanası, fan hava çıkışları, iç ünite kapağı ve üründeki toz filtresi temizlenir. Sonrasında basınçlı su ile temizliği sağlanır ve herhangi bir arıza veya eksikliğe karşı kontroller yapılıp bakım işlemi sonlandırılır.

İç Mekan Konforu İçin Baymak Klima Fiyat Rehberi

Baymak klima fiyatları modeline, kapasitesine ve sahip olduğu teknolojik özelliklere göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle seçim yaparken öncelikle kapasite ve kullanılacak alanın hacmi gerekir. İç mekanlarda genellikle 18000 BTU kapasiteli modeller tercih edilse de yatak odası gibi daha küçük alanlarda 9000 ya da 12000 gibi kapasiteli cihazlar tercih edilebilir. Bu tercih ve fiyat noktasında yaşam alanının hacmi hesaplanmalı ve BTU ona göre seçilmelidir.

Siz de yaşam kalitenizi artırmak için çevre dostu, enerji tasarruflu ve üstün performanslı Baymak klimaları Koçtaş web sitesinde bulabilir, hemen sipariş verebilirsiniz. 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2024, 23:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER