DenizBank'tan altın günleri fırsatı

Yastık altında altın dönemine son !

DenizBank'tan altın günleri fırsatı
DenizBank, altından küpeye, yüzükten bileziğe her ayardaki tüm fiziki altınları mevduat hesaplarında değerlendirme imkanı sunuyor. DenizAltın Günleri ile müşterilerinin yastık altı olarak da tabir edilen, kiralık kasalarında veya kişisel imkanları ile muhafaza ettikleri fiziki altınlarını DenizBank mevduat hesaplarında yatırarak güvenli bir şekilde, faiz getirisiyle değerlendirmeleri sağlanıyor. 

Altın Toplama Günleri ile fiziki altınları mevduata kabul eden ilk özel banka olan DenizBank, 2-3 Temmuz 2012 tarihlerinde Gümüşhanelilere cumhuriyet altınından küpeye, yüzükten bileziğe her ayardaki tüm fiziki altınlarını mevduat hesaplarında değerlendirme imkanı sunuyor.

DenizBank Gümüşhane Şube Müdürü Ünal Okur, müşterilerin ellerinde bulunan kullanmadıkları veya yatırım amaçlı aldıkları takıları ve altınları DenizBank’a getirerek hesap açtırabileceğine dikkat çekti.

Okur, “Müşterilerimiz ellerinde bulunan kullanmadıkları veya yatırım amaçlı aldıkları takıları ve altınları DenizBank'a getirerek hesap açtırabilir. Aslında bunun direkt olarak yastık altında biriken ve kayıt içine girmeyen altının sisteme dahil edilmesi anlamına geliyor. Böylece altın yatırımı daha güvenli hale geliyor. İstanbul Altın Rafinerisi ile yaptığımız işbirliği ve uzmanlığı eşliğinde Mayıs 2012’de başlattığımız ve ilk etapta Temmuz ayına kadar sürecek Altın Toplama Günlerimizde ise cumhuriyet altınından küpeye, yüzükten bileziğe her ayardaki tüm fiziki altınları mevduat hesaplarında değerlendirme imkanı sunuyoruz. Şubemizde 2-3 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Altın Rafinerisi yetkilileri eksperliğinde altın yatırımcılarına hizmet veriyor olacağız. DenizAltın Günleri ile cumhuriyet altınından küpeye, yüzükten bileziğe her ayardaki tüm fiziki altınları mevduat hesaplarında değerlendirme imkanı sunuyoruz” dedi.

ALTIN TOPLAMA GÜNLERİNDEN FAYDALANACAK MÜŞTERİLERİ BEKLEYEN AVANTAJLAR

“Getirilen fiziki altının has altın miktarı müşterinin hesabına gram altın olarak yatırılır. Herhangi bir şekilde alım satım işlemi olmadığı için müşteriler al-sattan oluşan kur kaybını yaşamazlar. Yatırım amaçlı alınan altınları saklama derdi, çalınma korkusu olmaz. Altınlar kiralık kasada saklanıyorsa bu masraf ortadan kalkar. Hesap işletim ücreti ödenmeyeceği için masrafsızca yatırımlar korunur. Altınlar devlet güvencesindedir.”
Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2012, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER