Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3022 %0.32
44,9570 %0.28
4.148,96 % -0,55
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gurbetten GÜNÖP öğrencileri kahvaltıda buluşturdu

GÜNÖP öğrencileri kahvaltıda buluşturdu

479
Gösterim
İstanbul’da bulunan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (GÜNÖP) ‘GÜNÖP Tanışma Kahvaltısı’ organizasyonuyla Gümüşhaneli üniversite öğrencilerini bir araya getirdi.

Üsküdar Belediyesi Kız Kulesi Salonu’nda bu yıl dördüncüsü düzenlenen geleneksel tanışma kahvaltısına GÜSİAD Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın, GÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Yalçın, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, GİYAD Başkanı Serkan Kaya, ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci, Sancaktepe Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Mücahit Sezgin ve Yönetim Kurulu, AK Parti Ankara Eski Milletvekili ve AK Parti Gençlik Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı,  Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yusuf Ayvaz, Tahsin Tekinırk, Osman Kaya, Çağlar Karamanlı ve çok sayıda Gümüşhaneli üniversite öğrencisi katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan GÜNÖP Başkanı Enes Kaya, GÜNÖP'ün kuruluş amacı ve vizyonunu anlatan “Mademki Gümüşhaneli olmanın safâsına lütfedildik, cefâsı yormasın bizi” sloganıyla başladığı konuşmasında, "GÜNÖP geçtiğimiz dönem gerçekleştirilen proje ve etkinlikleri ile kozasından sıyrılıp bir kanadını memleket sevdalısı öğrencilerimizin diğer kanadını sevdası Gümüşhane olan kıymetli büyüklerimizin oluşturduğu bir kelebeğe dönüşmüştür. Göz kamaştıran güzellikteki bu kelebeğin kısacık ömrünü uzatıp daha fazla hayata dokunmasını sağlamak ise siz değerli konuklarımızın elinde" diyerek çağrıda bulundu.

GÜNÖP Danışma Kurulu Başkanı Birgül Balta ise GÜNÖP insana kardeşliği, paylaşmayı, birliği, dirliği, sosyal sorumluluğu öğreten bir okul olduğunu belirterek, “Birinci sınıfta okumayı yazmayı harf harf öğrendik ya hani, burada da kentimizin sorumluluğunu adım adım öğrendik biz. Az da olsa sayımız, doğru olduğunu bildiğimiz yollarda belki yalnız, ama emin adımlarla koştuk" diyerek GÜNÖP’ün üyelerine kattığı değerlerden bahsetti.

Kahvaltı programında İstanbul ve diğer illerin çeşitli üniversitelerinde okuyan Gümüşhaneli öğrenciler de duygu ve düşüncelerini dile getirerek, GÜNÖP'e bu organizasyondan ötürü teşekkür etti.

GÜSİAD Başkanı Prof. Dr. Kenan AYDIN ve diğer protokol davetlilerinin konuşmaları ile devam eden programa katılamayan Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz selamlarını iletti.

Sosyal medya üzerinden başlatılan #GünöpKahvaltıda hashtagi yarışmasını kazanan öğrencilere hediyelerinin verildiği Gümüşhaneli üniversite öğrencilerinin samimi bir ortamda bir araya getirerek kaynaşmasını sağlayan kahvaltı organizasyonu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
GÜNÖP öğrencileri kahvaltıda buluşturdu 1
1 / 8
GÜNÖP öğrencileri kahvaltıda buluşturdu 2
2 / 8
GÜNÖP öğrencileri kahvaltıda buluşturdu 3
3 / 8
GÜNÖP öğrencileri kahvaltıda buluşturdu 4
4 / 8
GÜNÖP öğrencileri kahvaltıda buluşturdu 5
5 / 8
GÜNÖP öğrencileri kahvaltıda buluşturdu 6
6 / 8
GÜNÖP öğrencileri kahvaltıda buluşturdu 7
7 / 8
GÜNÖP öğrencileri kahvaltıda buluşturdu 8
8 / 8
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
O
Osman Kaya 9 yıl önce
Başarılı bir proğram oldu ve Abacı'na ulaştı emeği olan herkezden Allah rağzı ve hoştun olsun. Gönül isterdiki emeği olanlar hatırlansın ve zikredilsinler.
BEĞENME
0
CEVAPLA