ADD Gümüşhane Şubesinden Yalçın’a plaket

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gümüşhane Şubesi, GÜSİAD Genel Başkanı Dr. Yüksel Yalçın’a derneğe sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

ADD Gümüşhane Şubesinden Yalçın’a plaket

Sema Doğan Yaşam Alanında düzenlenen programa katılan ADD Gümüşhane Şube Başkanı Arife Eleman ve yönetim kurulu üyeleri Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Dr. Yüksel Yalçın’a plaket takdim etti.

GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın’ın Atatürkçü Düşünce Derneği Gümüşhane Şubesi'nin 23 Nisan ve 19 Mayıs bayramlarına yaptığımız etkinliklerde önemli katkıda bulunduğunu kaydeden Eleman, “Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu anlamda bu plaketi vermeyi arzu ettik. Derneğimiz adına çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Plaketi GÜSİAD adına alan Genel Başkan Yalçın ise “Ben de teşekkür ediyorum. Biz plaketleri verirken hem yapılmışlara hem de gelecekte yapılması gerekenleri borçlandırarak veriyoruz. Ben de bu anlayışla bunu alıyorum. Sayın Başkanımıza ve kıymetli üyelerine Atatürkçü düşüncenin daha iyi anlaşılması için kurucu değerlerinin daha iyi anlaşılması için bu anlayışın yaygınlaşması için verdikleri emek ve katkılar için teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet öğretmeni olan bir babanın Atatürkçü çocuğu olarak bu plaketi almanın keyfini yaşıyorum” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Necla Sonmez
Necla Sonmez - 6 gün Önce

Teşekkürlerve tebrikler

SIRADAKİ HABER