Adli yargı kararnamesi yayımlandı

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi tarafından Adli ve İdari Yargı 2024 Yılı ana kararnamesi yayımlandı. 

Adli yargı kararnamesi yayımlandı

HSK'nın web sitesinde yayımlanan Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 13/06/2024 Tarihli ve 820 Sayılı Adli Yargı Kararnamesine göre Gümüşhane Cumhuriyet Savcısı Zülfikar Ünal Giresun Cumhuriyet Savcılığına, Yasemin Akbulut Yüksekova Cumhuriyet Savcılığına, Çiftlik Cumhuriyet Savcısı Osman Tamer Çam ve Osmancık Cumhuriyet Savcısı Muhammed Nimetullah Özer ise Gümüşhane Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Gümüşhane Hâkimi Selver Çelik Şahin ve Hacı Duran Şahin Gaziantep Hâkimliğine, Gaziantep Hâkimi Merve Kavaz ve Kırşehir Hâkimi Enes Kırkoğlu Gümüşhane Hâkimliğine atandı.

Kelkit Cumhuriyet Savcısı Hilal Karademir Tavşanlı Cumhuriyet Savcılığına, Kelkit Hâkimi Merve Süyünbike Atnur Daş Giresun Hâkimliğine, Konya Hâkimi Mustafa Zengin Kelkit Hâkimliğine atandı.

Şiran Hâkimi Hilmi Soylu Ünye Hâkimliğine, Şiran Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Tüfekcioğlu Kırklareli Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Torul Cumhuriyet Savcısı Eyüp Yolcu Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığına, Muhammet Recai Fırat Batman Cumhuriyet Savcılığına, Torul Hâkimi Selçuk Fatih Bitmişoğlu Viranşehir Hâkimliğine,  Fatma Püne Yolcu ise Çerkezköy Hâkimliğine atandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER