Başkan Başer'den GÜMSAŞ için kritik görüşmeler

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, şehrin kanayan yarası haline gelen GÜMSAŞ Yaşam Evleri sorununun kalıcı çözümü için üst düzey girişimlerini sürdürüyor.

Başkan Başer'den GÜMSAŞ için kritik görüşmeler

Başkan Başer, ilk olarak geçtiğimiz günlerde Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50.yıldönümü münasebetiyle gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ile başta GÜMSAŞ Yaşam Evleri olmak üzere kentin birçok sorunu hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yakinen bildiği GÜMSAŞ sorununun halen devam ettiğini kendisine arz eden Belediye Başkanı Başer, Cumhurbaşkanının konuyla ilgilendiğini ve kesin çözüm için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a talimat verdiğini söyledi.

Temaslarına ara vermeden devam eden Başkan Başer, bu kez Rize’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mustafa Levent Sungur ile görüşerek GÜMSAŞ Yaşam Evlerini projesinin tamamlanması için önemli adımlar attı.

Atılan bu adımları çok önemli ve kayda değer olduğunu ifade eden Başkan Başer, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’ye teşrifleri vesilesiyle kendilerini karşılamanın onurunu yaşadık. Akabinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ve Toplu Konut İdaresi Başkanımız (TOKİ) Sayın Mustafa Levent Sungur ile son derece önemli görüşmeler gerçekleştirdik. İl Başkanımız Mete Kaya ve Milletvekilimiz Musa Küçük’ün de katılımlarıyla, uzun süredir çözüm bekleyen GÜMSAŞ Yaşam Evlerinin yapımına yönelik kayda değer adımlar atılmıştır. Bu görüşmelerde, halkımızın yaşam kalitesini artıracak projeler ve sürdürülebilir şehircilik anlayışı ile ilgili çözüm odaklı yaklaşımlar benimsenmiştir. Sayın Bakanımızın destekleriyle, GÜMSAŞ Yaşam Evlerinin inşası ve geliştirilmesi sürecinde uzun zamandır beklenen ilerlemelerin kaydedileceğine olan inancımız tamdır. Görüşmelerin verimli geçmesi ve projenin hızla hayata geçirilmesi için özveriyle çalışan tüm ekiplere teşekkür ederim. Şehrimizin geleceğini birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hilal çınar
Hilal çınar - 1 ay Önce

Gümsaş yaşam evleri hayalimiz kabusa döndü mağdur olan biziz.insanlar ne zorluklarla oranın taksitlerini ödemeye çalışıyo beklemekten yorulduk.bu utanç verici tablo bi an önce degismeli.

SIRADAKİ HABER