‘Besta Seslendirme-Organizasyon’ açıldı

Gümüşhane’de Cumhuriyet Caddesinde bulunan işhanında genç girişimci Şakir Kılıç’a ait ‘Besta Seslendirme-Organizsayon’ işletmesi düzenlenen törenle açıldı.

‘Besta Seslendirme-Organizasyon’ açıldı

Gümüşhane’de Cumhuriyet Caddesinde bulunan işhanında genç girişimci Şakir Kılıç’a ait ‘Besta Seslendirme-Organizsayon’ işletmesi düzenlenen törenle açıldı.

Çeşitli sektörlerde hem Gümüşhane il merkezi hem ilçeleri hem de çevre illerine hizmet verecek olan tesisin açılışı dualar eşliğinde yapıldı.

Törende konuşan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane’nin ve Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu şeyin girişimci ruh olduğunu belirterek, “Bugün Gümüşhane’de güzel bir işyerinin açılışını yapıyoruz. Bizim birey olarak ta ülke olarak ta girişimci ruha ihtiyacımız var. Girişimci ruh kendi ayakları üzerine duran, kendi yol haritasını çizen, kendi hayat felsefesinin projesini yapan ve bu konuda hareket eden insandır. Girişimci hayal eden insandır. Girişimci hedef koyan insandır. Girişimci hareket eden insandır. Girişimci ruhta hayaller vardır, hareket vardır. Hayali olmayan insanların başarılı olma şansı yoktur. Hepimizin hayalleri olması lazım ve o hayallerimizin peşinde koşmamız lazım. Hayallerimizin peşinde samimiyetle koşarsak başarırız. Hayal edip hedef koyup hareket etmezsek başarıya ulaşamayız. Hayallerimiz, hedeflerimiz olacak ve hareket edeceğiz, koşacağız. Biz ilimizde her gün yeni girişimciler görmekten mutluyuz” dedi.

Genç girişimci Şakir Kılıç’ın bilgisine, becerisine, samimiyetine, dürüstlüğüne kefil olduğunu dile getiren Akçay, “Gümüşhane’nin güzel insanları için 3G tanımlamamız var. Türkiye’nin ve dünyanın her yerinde Gümüşhaneli GÜVEN adamıdır, Gümüşhane GÖNÜL adamıdır, Gümüşhaneli GÖREV adamıdır diyoruz. Bunların hepimizin hafızasında yer etmesi gerektiğine ve bu sorumluluğu taşımamız gerektiğine inanıyorum. İşyerinde hayırlı, helalinden rızık kazanmalarını diliyoruz. Bugün dünyanın en zengin insanları otomobil garajında işe başladı” diye konuştu.

Belediye Başkan Vekili Mümin Çakıcı da “Benim için çok anlamlı bir gün oldu. Kardeşlerimize başarılar diliyorum. Bu dönemde ticaret yapmak, girişimci olmak zor. Allah kolaylıklar versin, hayırlı kazançlar nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdelanın kesimi ve dua edilmesinin ardından açılışı gerçekleştirilen işletme gezildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER