Beyoğlu Kuruyemiş açıldı

Gümüşhaneli genç girişimciler Cengizhan Saraç ve Resul Delikara tarafından kurulan Beyoğlu Kuruyemiş, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beyoğlu Kuruyemiş açıldı
Gümüşhaneli genç girişimciler Cengizhan Saraç ve Resul Delikara tarafından kurulan Beyoğlu Kuruyemiş, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Beyoğlu Kuruyemiş’in açılış törenine Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan GTSO Başkanı Akçay, “Beyoğlu,  gerçekten İstanbul’un kültürüyle, beyefendiliğiyle, nezaketiyle özdeşleşmiş bir isim. Beyoğlu Kuruyemiş işletmecileri orijinal İstanbul kültürüyle, nezaketiyle ve orijinal İstanbul fiyat rekabetiyle Gümüşhanelilerimize hizmet verecektir. İki tane değerli genç girişimcimiz Cengizhan Saraç ve Resul Delikara bir birliktelik oluşturarak ortak bir girişim yapmışlar. Bu ortak girişimler özlediğimiz girişimlerdir. Güzel de bir mağaza dizayn etmişler. Bu güzel mağazalar şehrin güzelleşmesine önemli katkı sağlayan mağazalardır. Eğer biz yapılan güzel işleri tebrik etmezsek onları ödüllendirmezsek o zaman güzel iş yapanla yapmayan arasında çok bir fark kalmaz. Bu itibarla değerli arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Çimen, yaptığı konuşmada genç girişimcilerin her zaman destekçisi olacaklarını ifade ederek, “Şehir büyüdükçe bu tür iş yerleri de kalitesi artırıyor.  Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Bayraktar yaptığı açıklamada, bu tür güzel yerlerin Gümüşhane’ye ayrı bir marka değeri kazandırdığını belirterek, işletme sahiplerini tebrik etti.

İşyeri Sahibi Resul Delikara ise gazetemize yaptığı açıklamada, İstanbul’un nezaketinden esinlenerek işletmeye Beyoğlu ismini uygun gördüklerini söyledi. Delikara, “Ürünlerimiz organik ve kaliteli. Malatya kayısısı, Afyon lokumu gibi doğal ve yöresel bütün ürünlerle vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Müşterilerimize kaliteli hizmet vermek arzusundayız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan dualar eşliğinde Beyoğlu Kuruyemiş hizmete açıldı.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER