Cemiyette görev dağılımı yapıldı

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını Kelkit ilçesinde yapan Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti yönetimi görev dağılımını yaptı.

Cemiyette görev dağılımı yapıldı

Kelkit ilçesinde yönetim kurulu üyesi Nihat Zeyrek’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda başkan yardımcılığına Abuzer Yapar, Genel Sekreterliğe Recep Ergin, Saymanlığa Nihat Zeyrek ve Sekreterliğe Murat Tuğ getirildi.

Toplantının ardından yaptığı açıklamada güzel bir genel kurul sürecinin ardından görev dağılımı yapmak için Kelkit ilçesine gittiklerini kaydeden başkan Sezai Köprülü, “Yeni yönetim kurulumuzda yalnızca merkezden değil Basın İlan Kurumu aracılığıyla ilan hakkı olan Kelkit ve Şiran ilçemizden üyelerimiz var.  Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti olarak hem bölgede hem de ülke genelinde sürdürdüğümüz önemli çalışmalar var. Bu çalışmalarımız hem ilimiz hem de Anadolu basını için sürdürülen çalışmalardır. Pandemi sürecinde ara verdiğimiz çalışmalarımız yeni dönemimizde artarak devam edecek. Kongremizin de hem ilimize hem camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER