Çiçek, Baro Başkanlığı için adaylığını duyurdu

Uzun yıllardır Şiran ilçesinde görev yapan Avukat Mehmet Buğra Çiçek, Gümüşhane Barosu’nun yaklaşan seçimleri öncesinde başkan adaylığını açıkladı.

Çiçek, Baro Başkanlığı için adaylığını duyurdu

Yaptığı açıklamada baronun daha dinamik bir yapıya kavuşturulacağını ve avukatlık mesleğinin güçlendirileceğini ifade eden Çiçek, “Baromuzun ekim ayında yapılacak seçimli genel kurulunda, ekibimizle birlikte baromuzu yönetmeye aday olduk. Amacımız, baromuzu mevcut pasif yapısından kurtarıp daha dinamik hale getirmek ve hukukun temel taşlarından biri olan savunma ve avukatlık mesleğini daha güçlü kılmaktır. ‘Önce avukat, önce avukat hakları’ anlayışıyla yola çıkıyoruz. Meslektaşlarımızla her zaman yan yana olmak, onların iyi gününde ve kötü gününde destek sağlamak, hangi şartlarda olursa olsun yanlarında olmak istiyoruz. Güçlü bir baro, güçlü bir avukat olmalıdır” dedi.

Gümüşhane Barosu’nun toplumsal konularda fikir ve tavır sahibi olmasını ve somut adımlar atmasını hedeflediklerini ifade eden Çiçek, “Genç meslektaşlarımızın öncelikle geçim sorunlarına çözüm üretmek ve bu kutsal mesleği daha ileriye taşımak için çalışacağız. Herhangi bir siyasi hareketin parçası haline gelmeden hukukun üstünlüğünü her fırsatta önceliklendireceğiz” diye konuştu.

Mevcut Baro yönetiminin sunduğu faydalı hizmetlere devam edeceklerini ve daha önce Baro’da yapılmamış projeleri en kısa sürede kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Çiçek, adaylık sürecinde destek beklediğini sözlerine ekledi.

Haberin Kaynağı: Şiran Gündem Gazetesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Canan ZENGİN
Canan ZENGİN - 2 ay Önce

Keşke partililer yada millet vekilleri sayın bakana deseydiki siz gelmeden 1 gün önce acilde sistem 33 dakika yoktu ve hastaların mağduriyeti tarif edilemez haldeydi .hatta 33 dk sonra gelen sistem 2 acil doktorunun SADECE 1 TANESİNİN BILGISAYARINDA VARDI VE 2 DOKTOR 1 ODADA TEK TEK HASTA ALDILAR VE SAATLERCE ÇİLE CEKILDI

SIRADAKİ HABER