Demirel: Slogan tasdik ettirileceğine vatandaşın hayatını kolaylaştıracak işler yapın

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkanlığı Tüketici Hakem Heyetleri Çalışma Grubu Başkanı ve Gümüşhane Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (TÜHAK) Genel Başkanı Eyyüp Demirel, Belediye’ye “Altın kalpli insanların şehri Gümüşhane söylemi için slogan tasdik ettirileceğine vatandaşın hayatını kolaylaştıracak işler yapın” diyerek Atatürk Caddesinin trafiğe kapatılmasına yönelik işler yapmasını istedi.

Demirel: Slogan tasdik ettirileceğine vatandaşın hayatını kolaylaştıracak işler yapın

Yaptığı açıklamada Atatürk caddesinin yayalaştırılmasının Gümüşhane için en acil parasız olarak yapılması gereken işlerden birisi olduğunu kaydeden Demirel, “Belediye önü ile PTT önüne kadar caddenin trafiğe kapatılması gerekmektedir. Bu projenin şehrimize faydalı olacağı kanaatindeyim. 830 metre uzunluğundaki Atatürk Caddesi ve Belediye önü-PTT arası işlevi dikkate alınarak rekratif boyutu ön plana çıkarılacak şekilde bir yaya alanı olarak düzenlenmelidir. İnsanlar akın akın sel gibi şehir dışına akın ediyor” dedi.

Dernek olarak 2 ay önce adı geçen sorunun çözümü için İl Trafik Komisyonuna, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına, Belediye Başkanlığına yazı yazdıklarını hatırlatan Demirel, “Altın kalpli insanların şehri Gümüşhane söylemi için slogan tasdik ettirileceğine vatandaşın hayatını kolaylaştıracak işler yapın. 10 yıl önce derneğimizce hazırlan projenin şehir ekonomisine ve turizmine ciddi katkılar getireceği öngörülmektedir” ifadelerini kullandı.
 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024, 08:59

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Sancaktar
Metin Sancaktar - 8 ay Önce

Yerinde bir tesbit.
Caddenin araç trafiğinden arındırılması yerinde bir karar olur.
Slogan atmakla vakit kaybedemeyiz .

Kadir
Kadir - 8 ay Önce

Araç problemini çözmeden bu iş olmaz.

Eyüp Gündüz
Eyüp Gündüz - 8 ay Önce

Başkanım teşekkürler, duyarlılığınız için.selamlar.

Ergin Karaçengel
Ergin Karaçengel - 8 ay Önce

İyi Fikir

H.Y
H.Y - 8 ay Önce

Atatürk caddesi ve cumhuriyet caddesi de trafiğe kapatılmalıdır

SIRADAKİ HABER