Gümüşhane İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü SODES projesi tamamlandı.
Kurumun Gıda ve Yem Şubesi tarafından yürütülen “Fırıncılık Becerilerinin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında geçtiğimiz Şubat ayında başlayan eğitim programı 40 kişinin katılımı ile sonuçlandı.
Trabzon iline düzenlenen teknik geziyle sonlanan projede yüzde 100 başarıya ulaştıklarını ifade eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Irkın, kursu tamamlayan 40 kişiye katılım belgelerini kendi elleriyle verdi.
Irkın, eğitim alan kursiyerlere ekmek tebliği ile ilgili bilgilendirme ve uyarılarda bulunarak, dikkatli olmalarını istedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2012, 11:11
Kurumun Gıda ve Yem Şubesi tarafından yürütülen “Fırıncılık Becerilerinin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında geçtiğimiz Şubat ayında başlayan eğitim programı 40 kişinin katılımı ile sonuçlandı.
Trabzon iline düzenlenen teknik geziyle sonlanan projede yüzde 100 başarıya ulaştıklarını ifade eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Irkın, kursu tamamlayan 40 kişiye katılım belgelerini kendi elleriyle verdi.
Irkın, eğitim alan kursiyerlere ekmek tebliği ile ilgili bilgilendirme ve uyarılarda bulunarak, dikkatli olmalarını istedi.