Gaziler ve şehit yakınlarından anlamlı buluşma

Gümüşhane Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kürtün ilçesinde şehit yakınlarıyla gazileri bir araya getiren önemli bir organizasyona imza attı. 

Gaziler ve şehit yakınlarından anlamlı buluşma

Vatan uğruna canlarını ortaya koyan kahraman gaziler Hasan Turgut, Muzaffer Alemin, Ahmet Güldal, Kazım Kılıç ve Hamdi Turan, Şehit Harun Koç’un kardeşi Nuh Koç ve Şehit Taşkın Temel’in kardeşi Şaban Temel düzenlenen programla bir araya geldi.

Kürtün ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen anlamlı buluşmada gaziler ve şehit yakınları unutulmaz bir sohbetin kapılarını aralarken vatan sevgisi ve fedakarlık konularında derin ve samimi paylaşımlar yapıldı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, gaziler ve şehit ailelerinin ülke için çok değerli olduğunu belirterek bu özel etkinliğin vatan için verilen mücadelenin ve cesaretin hatırlanması adına büyük önem taşıdığını, bu toprakların bağımsızlığı için büyük mücadeleler veren gaziler ve şehit yakınlarının her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.
 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2024, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER