Genç antrenör Hasan Hüseyin Boşnak’ın ani vefatı sevenlerini yasa boğdu

Kayseri’de badminton şampiyonasına katıldıktan sonra memleketi Gümüşhane’nin Torul ilçesine dönen Badminton Antrenörü Hasan Hüseyin Boşnak (30), evinde ölü bulundu.

Genç antrenör Hasan Hüseyin Boşnak’ın ani vefatı sevenlerini yasa boğdu

Edinilen bilgiye göre Kayseri’de düzenlenen Türkiye Badminton Şampiyonasına sporcularıyla birlikte katıldıktan sonra gece yarısı şehre dönen Boşnak, Torul ilçesinde ailesiyle birlikte yaşadığı eve gitti.

Öğlene doğru odasına gittiklerinde yatağında Boşnak'ın cansız bedeniyle karşılaşan aile bireyleri hemen durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemede Boşnak'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, ölüm sebebinin kalp krizi olduğu değerlendiriliyor.

Boşnak’ın cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderilecek ve bir değişiklik olmazsa yarın Torul ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Haberi duyan yakınları, sevenleri ve spor camiası evinin olduğu bölgeye akın ederken karakteriyle, güler yüzüyle hem Gümüşhane’de hem de Torul’da çok sevilen bir sporcu ve anterenör olan Boşnak’ın ani vefatı tüm sevenlerini derinden sarstı.

Boşnak’ın sosyal medya hesabındaki son paylaşımı da 4 Eylül tarihinde Kayseri Atatürk Spor Salonundan her zamanki gibi güleç yüzüyle paylaştığı fotoğrafı oldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
SELMAN ARAZ
SELMAN ARAZ - 1 hafta Önce

YATTIGIN YER CENNET OLSUN KARDEŞ DENIZLIDE NE GUZEL GUNUMUZ OLMUSTU. RABBIM AILESINE SABIR VERSIN

Semih Serdar DEMİRCİ
Semih Serdar DEMİRCİ - 1 hafta Önce

Allah rahmet etsin, Öğrencim, sporcum, küçük kardeşim, canımız Hasanımız daha yolun başında, hayat maçının son düdüğü erken çaldı. Mekanın cennet olsun. Biz razıydık Rabbim de senden razı olsun Evlat.

Emrah TALİP
Emrah TALİP - 1 hafta Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah ailesine sabırlar versin.

Ado
Ado - 1 hafta Önce

Mekani cennet olsun guzel insandı.

SIRADAKİ HABER