GÜMÜP’den Gümüşhane ziyaretleri

Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Derneği (GÜMÜP) Başkanı Yasin Kadakal ve İl Temsilcisi Mukaddem Ülker, Gümüşhane’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. 

GÜMÜP’den Gümüşhane ziyaretleri

Kadakal ve Ülker ziyaretlerde derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi, görüş alışverişinde bulundu ve Gümüşhane'nin kalkınmasına yönelik yapılabilecekleri masaya yatırdı.

GÜMÜP heyeti ilk olarak Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer'i ziyaret etti. Yapılan görüşmede, sivil toplum kuruluşları ile belediyeler arasındaki işbirliği ve derneğin faaliyetleri ele alındı.

Daha sonra sırasıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cemil Bayram, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kuruluş Müdürü Aşkın Doğan ve Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ ile bir araya gelindi. Bu ziyaretlerde, Gümüşhane'nin daha iyiye gitmesi için atılabilecek adımlar üzerinde fikir birliğine varılmaya çalışıldı.

GÜMÜP Başkanı Yasin Kadakal, yaptığı açıklamada Gümüşhane'ye katma değer sağlayacak çalışmalara önem verdiklerini belirtti. Mühendis ve mimarlardan oluşan derneğin, yetişmiş insan gücüyle bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Kadakal, “Gümüşhane'deki her türlü gelişmeyi yakından takip ediyoruz. Bu tür ziyaretler, kurumsal bağların güçlenmesine ve iletişimin artmasına vesile oluyor. Kıymetli başkanımıza ve kurum yöneticilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER