Gümüşeller’de bayrak değişimi

Gümüşhane’nin ilk kadın kooperatifi olarak 17 Nisan 2020’de kurulan Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi 4. olağan genel kurulunu yaptı. Genel kurulda Başkan Duygu Sena Kurt görevi Yüksel Kandemir’e devretti.

Gümüşeller’de bayrak değişimi

Tüm ortakların katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda yönetim kuruluna Yüksel Kandemir, Sevgi Kerse Köksalan ve İlgim Karakullukçu seçilirken, Denetim Kuruluna’da Duygu Sena Kurt ve Mustafa Akgül seçildi. 

Genel kurulda başkan seçilerek görevi devralan Yüksel Kandemir olağan genel kurullarını yaparak yönetim ve denetim kurullarına seçilen ve bugüne kadar hizmet eden arkadaşlarla hedefe yürümeye devam edeceklerini söyledi.

Adım adım düşünerek, plânlı hareket ederek çalışmalar yaptıklarını belirten başkan Kandemir, bundan sonra Gümüşhane’de istihdama katkı sağlayacak, kadınları destekleyecek yeni projelerle kimseyi kırmadan üzmeden ortak akılla bayrağı daha ileriye taşımak için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi olarak şehirde kadınlara sosyal ve ekonomik olarak katkı sunma amacında olduğunun altını çizen Kandemir, “Sağlıklı Tüketim için Yenilikçi Üretim” projelerinin DOKAP’tan onaylandığını ve yakında Kelkit havzasında üretilen Karabuğday’dan Glutensiz Makarna üretimine başlayarak Gümüşhane’den yeni markalar çıkarmak için Gümüşeller Cafe&Restaurant’ta da yöresel yemeklerin gelişmesi ve gastronomi turizmine katkı sunması için çaba sarf edeceklerini belirtti.

Başkan Kandemir ayrıca şimdiye kadar kendilerinden desteklerini esirgemeyen gerek Valilik gerek Belediye, gerekse Ticaret Odası ve diğer kamu kurumlarıyla beraber Gümüşhane’ye ve bölgemize değer katacak çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini, bundan sonrada desteklerini isteyeceklerini sözlerine ekledi. 


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
yusug Sadık. Eğitimci yazar- gazeteci eleştirmen..
yusug Sadık. Eğitimci yazar- gazeteci eleştirmen.. - 4 hafta Önce

yeni Başkan Sayın yüksel kandemir Abecerikli Duyhu Kurt tan görevi devralarak varmak istediği hedefe koşar adımlarla varacağı kesin.
Eminim ki geçmilte hizmet etmiş arkadaşlarınon deneyimlerinide hizmetine katsrak Kooperatifi üst noktalara taşıyacaktır.
Yüksel hanım,,saygı celbinde önemli ve etkin bir karizma sahibi. Sosyal ililkilerdeki mahareti ve gülen yüzü bir ticaret adamında aranan vasıfların başında geliyor.
Aile hayatı ve özel yaşantısında cidfiyeti ön planra tutan Sayın kandemir Yöneticilik için biçilmiş kaftan. Ne diyeli. Nazar değmesi. Başarı dileklerimle..

Yüksel kandemir
Yüksel kandemir - 4 hafta Önce

Sayın hocam güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, şükürki sizin gibi değerli büyüklerimizden taktir görüyoruz, inşAllah bizlerde aldığımız bu görevi layıkı vechiyle yerine getirmek için elimizden geleni arkadaşlarımızla birlikte yapacağız, Allah mahçup etmesin.

Adem X
Adem X - 3 hafta Önce

Uzaklardan, Kocaeli'den sizleri tebrik ediyoruz,
Üretim planlamalı, işsizlige çare olması dileklerimizle.

SIRADAKİ HABER