Gümüşhane'de EKİP SİBERAY filmiyle çocuklara siber farkındalık oluşturuldu

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü, çocukları siber güvenlik konusunda bilinçlendirmek amacıyla özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte "EKİP SİBERAY: Güneş Fırtınası" adlı animasyon filmi izlettirildi ve çeşitli eğlence aktiviteleri gerçekleştirildi.

Gümüşhane'de EKİP SİBERAY filmiyle çocuklara siber farkındalık oluşturuldu

Emniyet Genel Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve TRT işbirliğinde hazırlanan ve 5 Nisan'da izleyicilerle buluşan “EKİP SİBERAY: Güneş Fırtınası” animasyon sinema filmi Gümüşhane’de çocuklara izlettirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Sema Doğan Yaşam Alanında düzenlenen etkinlikte, film gösteriminin yanı sıra çeşitli eğlence aktiviteleri de yer aldı. Çocuklara patlamış mısır ikram edilirken, film sonrasında palyaço gösterisi düzenlendi.

Etkinlik, çocukların siber güvenlik konusunda bilinçlenmelerini sağlarken aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmelerine olanak tanıdı. Film gösteriminin ardından bahçede halat çekme ve ip atlama gibi geleneksel oyunlarla çocukların stres atmaları sağlandı.

Çocukların dijital dünyada karşılaşabilecekleri tehlikeler ve bunlardan korunma yöntemleri hakkında farkındalık oluşturmayı amaçlayan etkinlikte animasyon filmi aracılığıyla siber güvenlik konusu çocukların anlayabileceği bir dille aktarıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER