Gümüşhane'de özel bireyler ve çocuklar için anlamlı buluşma

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Gümüşhane RAMADA Wyndham Oteli'nin desteğiyle organize edilen kahvaltıda çocuklar ve özel bireyler unutulmaz anılarla dolu bir gün yaşadı.

Gümüşhane'de özel bireyler ve çocuklar için anlamlı buluşma

Çocuk Evleri Sitesindeki çocuklar, Umut Evlerindeki bireyler ve Aile Danışma ve Rehabilitasyon Merkezindeki özel bireyler düzenlenen programla sosyal ve kültürel gelişimlerine önemli katkılar sağladı.

Gümüşhane Ramada Otelde düzenlenen etkinlikte çocuklar ve özel bireyler sıcak bir ortamda bir araya gelerek hem eğlenceli vakit geçirdi hem de birbirleriyle yeni arkadaşlıklar kurdu.

Kahvaltı etkinliği sırasında çocukların neşesi, özel bireylerin yüzlerindeki gülümsemeler sosyal bütünleşmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterirken bu tür sosyal etkinliklerin bireylerin özgüvenlerini arttırmanın yanı sıra toplumsal aidiyet duygularını da pekiştirdiği kaydedildi.

Kurumdan yapılan açıklamada her zaman çocuklar ve özel bireylerin yanında olarak onların geleceğe umutla bakabilmeleri için çaba sarf ettikleri belirtilerek bu tür etkinliklerin çocukların ve özel bireylerin sosyalleşmesine, kendilerini ifade edebilmesine ve özgüven kazanmalarına olanak tanıdığını görmenin kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğu ifade edildi.

Bu tür faaliyetlerin çocukların ve özel bireylerin rehabilitasyon süreçlerine destek olduğuna inandıkları kaydedilen açıklamada bu tür etkinliklerle onların topluma uyum sağlamalarına ve kendilerini ifade edebilmelerine fırsat tanındığını belirtilerek kurum olarak Gümüşhane RAMADA Wyndham Oteli yönetim kurulu başkanı Bilğar Damağ ve çalışma arkadaşlarına teşekkür edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER