Gümüşhane Devlet Hastanesi’nden engelli personele kahvaltı

Gümüşhane Devlet Hastanesi, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla engelli çalışanlarına yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi’nden engelli personele kahvaltı

Gümüşhane Devlet Hastanesi, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla engelli çalışanlarına yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Hastane’nin yemek salonunda düzenlenen kahvaltı programına Hastane Başhekimi Op. Dr. Arif Atay, İdari ve Mali İşler Müdürü Gündoğan Şahinöz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çiğdem Yaşar Ataman, Müdür Yardımcıları Abdurrahman Yılmaz ve İbrahim Ateş, Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcısı Derya Bayrak, Sağlık-Sen ve Memur-Sen Engelli Komisyonları Başkanı Coşkun Tuncer ile Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde çalışan engelli personel katıldı.

Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda konuşan Sağlık-Sen ve Memur-Sen Engelli Komisyonları Başkanı Coşkun Tuncer, “Yaptıkları işlerine sevgilerini katan, yüreklerini koyan Bütün Engelli Kardeşlerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum. Sendika olarak ortak paydası engelli olan bütün kardeşlerimizin yanında ve de haklarının da takipçisiyiz. Bu güzel kahvaltı programıyla bizleri burada toplayarak örnek bir farkındalık sergileyen hastanemizin değerli yöneticilerine hem komisyonlarım olarak, hem de bu hastanenin bir engelli personeli olarak teşekkür ediyorum. Siz kıymetli Kardeşlerimden aldığım enerjiyle, Şube Başkanımız Yunus Yılmaz ve Yönetim Kurulundan aldığımız güçle her daim doğrunun yanında ve alkışlayanı, yanlışın da karşısında ve eleştireni olacağız” dedi.

Konuşmasına Dünya Engelliler Günü’nü kutlayarak başlayan Hastane Başhekimi Op. Dr. Arif Atay da “Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliği pekiştiren motivasyonu artıran etkinliklerdir. Hastanemizde çalışan Engelli Arkadaşlarımızın azim ve özverisine şahidiz. Onların iş alanlarının rahatlığı imkanlar dahilinde önceliğimizdir. Her türlü sıkıntılarında yanlarındayız. Ayrıca, Hastanemize gelen Yaşlı ve Engelli vatandaşlarımız için Hastane girişinde ‘Danışmanlık ve Yönlendirme Hizmeti’ vermenin de çalışması içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.
 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 09:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
ergin karaçengel
ergin karaçengel - 6 yıl Önce

Doktorlarımız sayesinde engeller inşAllah aşılacaktır. Ekim ayında geçirdiğim kaza da ayak baş parmağımı başarılı bir operasyonla tedavi eden Ortopedi Dr. Sezgin AÇIL'a bu vesile ile teşekkür ederim.

SIRADAKİ HABER