Gümüşhane Erdoğan’ı bekliyor

Gümüşhane’ye cumartesi günü teşekkür ziyaretine gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesinde tüm kamu kurumları ve STK temsilcileriyle toplantı yapıldı.

Gümüşhane Erdoğan’ı bekliyor

Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda ilgili kurumların yapması gerekenler, alınması gereken tedbirler ve diğer konular masaya yatırıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Gümüşhane’ye yakışır şekilde misafir edebilmek için gerekli tedbirlerin alınacağını, eksikler varsa hızlı bir şekilde giderileceğini kaydeden Vali Taşbilek, “Her türlü hazırlıklarımızı yapıyoruz. Amacımız devletimizin başını ilimize layık bir şekilde, yakışır bir şekilde misafir etmek. Gümüşhane bugüne kadar ondan hep şeref duydu, mutluluk duydu. Şimdi de büyük bir mutlulukla, heyecanla misafirini bekliyor” dedi.

Kentin dinamikleri olarak en hazırlıklı şekilde, hiçbir eksik bırakmadan, el ele vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlamak istediklerini ifade eden Vali Taşbilek, “Gümüşhane’ye karşı sayın Cumhurbaşkanımızın sevgisi büyük. Gümüşhanelilerin de ona karşı sevgisini tüm Türkiye biliyor. İnşallah güzel bir şekilde, ilimize yakışır bir şekilde misafirimizi ağırlar ve uğurlarız” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane geçtiğimiz mayıs ayında yapılan seçimlerde yüzde 78,54 oranında oyla Bayburt'un ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en fazla destek veren ikinci şehir olmuştu.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir
Kadir - 1 yıl Önce

Bugün büyük bi ayıp yapıldı Atatürk Caddesinde, şalı günü heryer tıkabasa araç dolu 2-3 aydır esnetilen park yasağı ne hikmetse uygulanmaya başlandı, hiç uyarı yapılmadan ceza yazıldı annem araç içinde eczanede olduğumu söylemesine rağmen. Uygulama güzeldi ama kafalarına göre bi yapıp bi yapmamak büyük rezillik. Cimere bu durumu bildireceğim.

iki adım yürüyeceksin kardeş
iki adım yürüyeceksin kardeş @Kadir - 1 yıl Önce

herkes senin gibi cadde ortasına araç park edip eczaneye fırına gidecek olsa oranın hali ne olur. uygun bir yere park edip yürüyecen kardeş. yapacak bişey yok.

Kadir
Kadir - 1 yıl Önce

Kardeş, uygun yer varda bizmi körüz, bayram sonrası ilk salı, gurbetçiler tüm gümüşhane şehir içinde, dış yol ve park alanları tıka basa dolu, hadi onuda geçtim, en sağ şeritteki araçlar yarım saat kuralına uysunda bizde park yeri bulalım. Asıl sorun bu işin çocuk oyununa çevirilmesi, keyfileştirilmesi, aracın yok belli, 3 aydır bu kural uygulanmıyorduda yılın en yoğun günümü akılları başına geldi. Öncesinde bi uyarı yap değilmi insanlar parayı çöpten toplamıyor.

Hedef yeni Türkiye Yuzylll
Hedef yeni Türkiye Yuzylll - 1 yıl Önce

Çok çalışmak lazım azizler.
Vatandaş hizmet ister
Yoldaki kasisler.
Sorar bir hesap günü.

SIRADAKİ HABER