Gümüşhane feci kaza: Karı koca hayatını kaybetti

Gümüşhane’de iki otomobilin çarpıştığı kazada aynı araçta bulunan karı ve koca hayatını kaybetti.

Gümüşhane feci kaza: Karı koca hayatını kaybetti

Gümüşhane’de iki otomobilin çarpıştığı kazada aynı araçta bulunan karı ve koca hayatını kaybetti. 

Kaza, sabah saatlerinde Gümüşhane’nin Torul ilçesi Köprübaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gümüşhane’den Trabzon istikametine hareket halindeki R.K. idaresindeki 29 DB 001 plakalı otomobil, Köprübaşı Mahallesi kavşağına girmeye çalışan 29 DA 474 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlar metrelerce sürüklendi. 

İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. 112 acil sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalede 29 DA 474 plakalı otomobil sürücüsü 72 yaşındaki Veysel Yalçın'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Aynı otomobil içerisinde bulunan eşi 70 yaşındaki Münevver Yalçın ağır yaralı olarak Torul Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan Tolgahan ve Tunahan Yalçın tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. 

Ağır yaralı olarak Torul Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Münevver Yalçın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Karı kocanın hayatını kaybettiği kaza nedeniyle Gümüşhane-Trabzon Karayolu’nda ulaşım tek şeritten kontrollü olarak verilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2024, 14:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat güzel 29
Murat güzel 29 - 2 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

ALİ YAKUT
ALİ YAKUT - 2 ay Önce

ALLAH RAHMETİ İLE MUAMELE EYLESİN YAKINLARININ BAŞI SAĞOLSUN

Lazkopat 29
Lazkopat 29 - 2 ay Önce

Rabbum mekanuni cennet eylesun rahmetiyle muamele eylesun hakkaten deyle ya boşa deyil iki günluk dunya diye

SIRADAKİ HABER