Gümüşhane Kent Konseyi Engelli Meclisi kuruldu

Gümüşhane Kent Konseyi bünyesinde kurulan Engelli Meclisinin seçimli genel kurulu yapıldı. Genel kurulda Meclis Başkanlığına Coşkun Tuncer seçildi.

Gümüşhane Kent Konseyi Engelli Meclisi kuruldu

Gümüşhane Belediyesi nikah salonunda gerçekleştirilen genel kurulda Coşkun Tuncer ve Yavuz Tanguroğlu aday oldu. Yapılan oylama sonucunda genel kurul üyelerinin oylarıyla Gümüşhane Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı olarak Coşkun Tuncer seçildi.

Tuncer’in başkanı olduğu Engelli Meclisinde Mehmet Yücel Ergin, Muhammed Öz, Hafize Ayhan Aksoy, Rubil Genel, Aytaç Bostan, Olcay Özer, Yavuz Tanguroğlu, Sedat Ocaklı, Rabia Turhal, Mustafa Karaaslan, Hüseyin Turan, Mürsel Eryılmaz, Serdal Dal ve Fatih Kan yürütme kurulu üyesi olarak seçildi.

Genel kurulun ardından yaptığı açıklamada 18 Mayıs 2022 tarihinde Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı adaylığını açıkladığında Kent Konseyi’nin kurumsal yapısını güçlendireceğini ifade ettiğini hatırlatan Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ, “Bunun üzerine yaptığımız çalışmalar neticesinde Gümüşhane Kent Konseyi Engelli Meclisi Seçimli Genel Kurul toplantısını yaparak Engelli Meclisimizi kurduk. Engelli bireylerimizin topluma ve yönetime katılması, haklarını araması ve kendilerini ifade edebilmesi için açtığımız bu pencere ve kurduğumuz bu platformun hayırlı olmasını diliyorum. Başkanlığa seçilen Coşkun Tuncer başta olmak üzere yürütme kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Coşkun Tuncer de kendisini tercih eden genel kurul üyelerine teşekkür ederek Kent Konseyi Başkanı ve yürütme kurulu ile uyumlu bir şekilde çalışarak engelli bireylere hizmet edeceğini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER