Gümüşhane’de Aile ve Sosyal Hizmetler kurumlarına habersiz denetim

Gümüşhane Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşlara habersiz denetimler düzenleyerek hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. Kuruluşların fiziksel koşulları, hijyen standartları ve personel yeterliliği gibi detaylar mercek altına alındı.

Gümüşhane’de Aile ve Sosyal Hizmetler kurumlarına habersiz denetim

Kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşlara yönelik habersiz ve kapsamlı denetimler devam ediyor. Bu denetimlerle, kuruluşların sunduğu hizmet kalitesinin artırılması ve eksikliklerin hızlı bir şekilde giderilmesi amaçlanıyor.

İl Müdürü, İl Müdür Yardımcıları ve Birim Sorumluları eşliğinde Gümüşhane Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Sitesine yapılan habersiz ziyaretlerde, kurumların genel durumu detaylı bir şekilde incelendi. 

Hassas gruplara verilen hizmetin kalitesinin artırılması amacıyla yapılan denetimler sırasında kurumların fiziksel koşulları, hijyen standartları, personel yeterliliği ve hizmet kalitesi gibi birçok detay mercek altına alınıyor. Bu sayede eksiklikler daha hızlı tespit edilerek gerekli önlemler alınabiliyor.

Gümüşhane Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi, Çocuk Evleri Sitesine İl Müdürü, İl Müdür Yardımcıları ve Birim Sorumluları ile beklenmedik bir ziyaret gerçekleştiren ekipler, kuruluşun genel durumlarını yerinde inceledi.

Kuruluşlarda hizmet sunulan başta çocuklar olmak üzere özel bireylere daha kaliteli hizmet verilmesi, niteliklerinin artırılması noktasında uyarılarda bulunan ekipler daha iyi hizmet verebilmek için kuruluşların sürekli olarak geliştirilmesi ve standartlarının yükseltilmesi gerektiğine dikkat çekti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER