Gümüşhane'de Bir Garip Trafik Kazası

Gümüşhane’de bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kullanılamaz hale gelen aracın sürücüsü kaçarken, araçların yarıştığı iddia edildi.

Gümüşhane’de bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kullanılamaz hale gelen aracın sürücüsü kaçarken, araçların yarıştığı iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre saat 21.29’da Gümüşhane-Trabzon karayolu Hürriyet Caddesi karşısında ki geçişte meydana gelen kazada, Trabzon istikametine giden ve sürücüsü kayıplara karışan 29 AE 495 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak önce yol kenarında bulunan işyerinin önündeki kamyona ardından da elektrik direğine çarptı.

Çarpmanın etkisi ile kamyonun önünde maddi hasar meydana gelirken, aracın çarptığı beton elektrik direğinde bulunan sokak lambası da yere düştü. Aracın oldukça süratli olduğu iddia edilirken, aracın sürücüsünün de kazanın ardından yaralı vaziyette kaçtığı öne sürüldü.

31 METRE LASTİK İZİ

Bölgeyi gören güvenlik kamerası kayıtlarına göre kaza yapan otomobilin aşırı hızlı olduğu gözlenirken, kaza sırasında yine hızlı şekilde beyaz bir aracın geçtiği ve araçların yarıştığı iddia edildi. Kazanın ardından yapılan inceleme de ise karayolunda kaza yapan araca ait 31 metre fren ve lastik izinin bulunduğu belirlendi.

Kazanın ardından Erzurum-Trabzon karayolunun Gümüşhane geçişi bir süre trafiğe kapatılırken, kaza yapan aracın çekici marifetiyle kaldırılması ve Belediye itfaiye ekiplerinin olay yerini yıkamasının ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.
Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2012, 00:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER