Gümüşhane'de Eğitim Yöneticileri Derneği Kuruldu

Gümüşhane’de bir grup eğitim yöneticisi bir araya gelerek Gümüşhane Eğitim Yöneticileri Derneğini (GEYÖDER) kurdu.

Gümüşhane'de Eğitim Yöneticileri Derneği Kuruldu
Gümüşhane’de bir grup eğitim yöneticisi bir araya gelerek Gümüşhane Eğitim Yöneticileri Derneğini (GEYÖDER) kurdu.

Kuruluşunun ardından ilk genel kurul toplantısını yaparak çalışmalarına başlayan dernekte, Yönetim Kurulu Başkanlığını Murat Eskicioğlu, Başkan Yardımcılığını Onur Aydın, Mali İşlerden Sorumlu Eyyüp Zengin yaparken, Sosyal İşlerden Sorumlu üyeliğe Yaşar Gül, Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu üyeliğe Nihat Olgun seçildi.

Dernek Başkanı Eskicioğlu, üyelerinin sosyal, kültürel, ekonomik, mesleki ve akademik ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yapmak amacıyla kurulan dernekte eğitim yönetimi süreçlerini yeni fikirler geliştirerek çerçevesinden bakarak,  profesyonel uygulamaların oluşmasının temel amaçları olduğunu söyledi.

Eskicioğlu yaptığı açıklamada özellikle eğitim yönetimine yönelik sertifika uygulamaları, seminer ve konferanslarla üyelerin kariyer süreçlerine katkı sağlamak istediklerini belirterek, “Ayrıca güncel eğitim sorun ve uygulamaları konularında oluşturacağımız komisyonlarla, eğitim çalışanlarını bilgilendirecek çalışmalar yapmak önemli hedeflerimizdendir. Derneğimiz teşkilatlanma amacı dışında, siyasi ve sendikal süreçlerin içinde yer almadan, tamamen bağımsız, yalnızca eğitim ve eğitim yönetimi alanında bilimsel çalışmaları ön planda tutacaktır. Üyelerinin dayanışma içerisinde, her türlü gelişimlerini katkı sağlamak, yerel ve ülke genelinde eğitim sorunlarına yeni bakış açıları sunmak ve bu konularda yapılacak çalışma ve yayınları desteklemek birincil hedefler arasında yer alacaktır. Kuruluşumuz bu alanda hiçbir dernek ile bağlantılı olmadığı gibi ilçelerde ve diğer illerde de şubesi bulunmamaktadır. Derneğimizin ilkelerine bağlı yeni üyelerin katılımı bizlere güç verecektir.” dedi. 
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2012, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER