Gümüşhane’de feci kaza: 1 ölü, 9 yaralı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde iki aracın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3’ü çocuk olmak üzere 9 kişi yaralandı. Kazada kavşakta bulunan yön tabelasına çarpan Tofaş marka araç hurdaya döndü.

Gümüşhane’de feci kaza: 1 ölü, 9 yaralı

Edinilen bilgiye göre Trabzon’dan Gümüşhane istikametine ilerleyen Bayram Ayvaz (50) (Torullu) yönetimindeki 28 TA 404 plakalı Tofaş marka otomobil ile aynı istikamete giden Ferhat Bulut (43) yönetimindeki 81 ADV 236 plakalı hafif ticari araç Torul ilçesi Zigana köyü kavşağında çarpıştı. 

Çarpışmanın etkisiyle Tofaş marka otomobil kavşakta bulunan yön tabelasına çarparak hurdaya dönerken olurken, hafif ticari araç yola savruldu. 

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar Torul ve Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada 3’ü çocuk olmak üzere 10 kişi yaralanırken 28 plakalı otomobilin sürücüsü Bayram Ayvaz ve 81 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Ferhat Bulut ile araçlarda bulunan Ahmet Ayvaz (74), Gülay Odabaş (66), Sevil Altıntaş (37), Ayşe Bulut (42), Y.E.B. (8), Kaniye Bulut (60), O.A. (6) ve Z.A.'yı (2) ambulanslarla Torul Devlet Hastanesi ve Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırdı. 

Kazada hurdaya dönen Tofaş marka araç içerisinde yolcu olarak bulunan ve ağır yaralı olarak Torul Devlet Hastanesine kaldırılan Ahmet Ayvaz (74) (Torullu) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Vali Alper Tanrısever de kazanın olduğu noktada yetkililerden bilgi alarak olay yerinde incelemelerde bulundu. Vali Tanrısever daha sonra hem Torul Devlet Hastanesi hem de Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, sağlık durumları hakkında doktorlardan aldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Tanrısever, vefat eden Torullu hemşehrimiz Ahmet Ayvaz’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileyip bu tür acı olaylarla karşılaşmamak için tüm sürücülere bir kez daha trafikte daha dikkatli araç kullanmaları tavsiyesinde bulundu, trafik kurallarına daha fazla riayet etmeye davet etti.
 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2024, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER