Gümüşhane’de kavşakta iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Gümüşhane’de kavşakta iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre Kürtün Kavşağı’nda meydana gelen kazada İsmet Aydın (87) yönetimindeki 61 AZ 763 plakalı otomobil ile Özkan Bayrak (50) yönetimindeki 29 DA 049 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. 

Kazada araç sürücüleri ile 61 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Gülüzar Aydın (80) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

112 Acil Sağlık ekipleri ilk müdahalelerini olay yerinde yaptığı yaralılardan otomobil sürücüleri İsmet Aydın ile Özkan Bayrak'ı Torul Devlet Hastanesi’ne, ağır yaralanan Gülüzar Aydın'ı ise Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. 

Bayrak’ın durumunun iyi olduğu öğrenilirken Gümüşhane Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan İsmet Aydın ve eşi Gülüzar Aydın’ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
 

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2023, 22:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
.
. - 1 yıl Önce

87 yaşındaki adamın trafiğe çıkmasına bu sistem izin verirse herşey olur.

ahmet
ahmet - 1 yıl Önce

ben ne 90 yaşında insanlar tanıdım otomobili adam gibi kullanan ben ne insanlar tanıdım 30 yaşında otomobili becerip kullanamayıp birilerine kaza yaptıran olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın günümüzün siyasetçileri gibi

SIRADAKİ HABER