Gümüşhaneli Büşra’yı seyirci jokeri yanılttı

ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster’e konuk olan Gümüşhaneli Büşra Bayram, 6.soruda seyirci jokerine güvenip cevap verince yarışmadan 2 bin lira alarak ayrılmak zorunda kaldı.

Gümüşhaneli Büşra’yı seyirci jokeri yanılttı

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışma izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ederken dün akşam yayınlanan programa Gümüşhaneli Büşra Bayram (23) yarışmacı olarak katıldı.

Yarışmanın 1043.bölümüne babası Rahmi Bayram’la katılan aslen Gümüşhaneli olup Kocaeli’nde ikamet eden ve Trakya Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu olan Büşra Bayram, altıncı sorudaki “Pluto, hangi çizgi karakterin köpeğinin adıdır?’’ sorusunda kararsız kaldı. 

Seyirci jokerini kullanan Bayram, seyircilerin yüzde 45'le A şıkkındaki “Winnie-the pooh” cevabını vermesi üzerine seyircilere güvenip bu şıkkı söyledi.

Sorunun doğru cevabının D şıkkındaki “Mickey Mouse” olduğunu gören yarışmacı Büşra Bayram, “Aslında D düşünüyordum ama seyirciye güvendim. Sağlık olsun, burayı tattığım için, sizi gördüğümüz için mutluyum’’ dedi.

Büşra Bayram, 2 bin liralık ödülle yarışmadan ayrıldı.

Videoyu izlemek için:

https://www.youtube.com/watch?v=chUlPgewafo

Haber: Cevahir Topaloğlu
 

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2023, 10:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
yusufsadık
yusufsadık - 1 yıl Önce

Akıllı olmak lazım . futbol maçlarında hakem tereddüt edince trubunlerdeki halkın tepkisine göre doğru bildiğini yanlış kararla açıklar. bunun için Futbol müsabaka yönetmeliğinin bir maddesine özellikle SEYİRCİ HERZAMAN DÜVENİLİR BİR JÜRİ DEĞİLDİR DERÇ.
şİMDİ BİZİM BÜŞRA %45 LİK EKSERİYETLE SEYİRCİYE GÜVENİYORUM DEYİPTE DOĞRU BİLDİĞİNİ SÖYLERSE SONUÇTA YANLIŞ OLURSA BÖYLE OLASI DURUMLARLA KARŞILAŞILABİLİRÇ.
SORUN YOK DÜNYANIN SONUDA DEĞİL. GEÇMİŞ OLSUN.
uNUTMAYALIM ÇOĞUNLUK HER ZAMAN DOĞRU ADRES OLARAK ALGILANAMAZys:

SIRADAKİ HABER