Gümüşhane’nin emekçileri aynı iftar sofrasında buluştu

İl sınırlarındaki her bir noktaya, her bir dağa, köye, yaylaya başta yol, su ve diğer altyapı hizmetleri olmak üzere çok sayıda hizmeti götüren Gümüşhane İl Özel İdaresi’nin emekçileri iftar sofrasında bir araya geldi.

Gümüşhane’nin emekçileri aynı iftar sofrasında buluştu

Kurumun sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran, İl Genel Meclisi üyeleri, kurumun birim ve ilçe müdürleri, şefleri, işçi ve memur personeli katıldı.

“İl Özel İdaresi olarak yaptığımız hiçbir işin izi kaybolmuyor”

Programda konuşan Genel Sekreter Ekrem Akdoğan, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir ay olduğunu belirterek, “Biz de bu manada en azından Ramazan ayında lokmamızı paylaşmak üzere iftar sofrası etrafında toplandık. İl Özel İdaresi olarak yaptığımız hiçbir işin izi kaybolmuyor. İnsan fanidir kaybolur ama eserler kaybolmuyor. Eserlerin oluşmasında araç ve makine parkından çok daha fazla katkıyı sizler sağlıyorsunuz. Özel İdaremiz Valimizle, İl Encümenimizle, İl Genel Meclisimizle, sizlerle birlikte zor işlerin altında kalkıyor, elinden geleni fazlasıyla yapıyor. En alt birimden en üst birime kadar tüm kademelerde görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz Özel İdare ailesi olarak iyi niyetimizle elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Önümüzde yaklaşan Ramazan Bayramı var. Şimdiden bayramınızı sevdiklerinizle, ailenizle güzel bir bayram yaşamanızı, tüm günlerinizin bayram tadında, huzurunda, coşkusunda, neşesinde olmasını temenni ediyorum” dedi.

Programda ayrıca kurumun 16 yıl boyunca sözleşmeli Avukatlığını yapan ve yaş haddinden dolayı geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Avukat Haluk Emin Kutlutan’a plaket verildi.

Kutlutan’a 16 yol boyunca verdiği emekler için teşekkür eden Genel Sekreter Akdoğan, “Kurumumuzla özdeşleşen ilimizin nadide avukatlarından Haluk Emin Kutlutan’ın idaremize çok emekleri oldu. Kurumla ilgili davalarda en az bizim kadar dertlenen, elinden gelen gayreti gösteren Kutlutan’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avukat Haluk Emin Kutlutan da “Bu plaketin manevi değeri benim için son derece büyük. Bu kurumda 16 yıl bu hizmeti vermeye çalıştım, gayret ettim. Kusurlarımız, hatalarımız olmuştur belki ama samimi olarak özveriyle yıllarımı burada geçirdim. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Arkamdan iyi yad edilmesi benim için en büyük onur ve mutluluk kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER